Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
Dhr Ward Kastrop Drs
Portefeuillemanager
Na zijn studie bedrijfseconomie begon Ward in 1997 als analist van vastgoedaandelen bij Global Property Research. Hier kon hij invulling geven aan zijn fascinatie voor getallen. De combinatie van het goed kunnen analyseren van ondernemingen met een pragmatisch wereldbeeld bracht hem in 1999 naar Achmea Global Investors. Samen met Remco Vinck beheerde Ward een wereldwijde portefeuille van vastgoedaandelen. Het team heeft sindsdien altijd zakelijk samengewerkt. In 2001 werd de overstap gemaakt naar ABN AMRO om zich de andere kant van het vak eigen te maken. Daarna volgden Petercam Bank en Kempen & Co. Bij al deze partijen werd succesvol de brokeractiviteit in vastgoedaandelen opgebouwd. Inhoudelijke kennis, het gaan voor hoge kwaliteit en daardoor het kunnen uitbouwen van een franchise van klanten lagen hieraan ten grondslag. Na hectische jaren in de financiële industrie besloot Ward in 2009 dat ook andere zaken in zijn leven van belang zijn. Na een wereldreis sloot Ward zich in 2010 aan bij DoubleDividend. De verbintenis van getallen en duurzaamheid kreeg zo gestalte. Ward houdt zich binnen DoubleDividend bezig met de beleggingen. Daarnaast is hij mede statutair bestuurder van DoubleDividend.
Dhr Remco Vinck Drs/MBA
Portefeuillemanager
Voor Remco was zijn studie Economie een logisch gevolg van zijn grote passie; het bezig zijn met beleggen. Van kleins af aan werd de economische pagina in de krant gelezen en het eerste spaargeld werd belegd in dollars. Na zijn studie Economie aan de Universiteit van Amsterdam werd de City University Business School te Londen aangedaan met als specialisatie ‘property investments’. Een baan als portefeuillemanager van vastgoedaandelen bij Achmea Globale Investors was dan ook een logische stap. Al snel kwam Ward Kastrop het team versterken en sindsdien werken zij samen. In 2001 werd Remco verantwoordelijk voor de research van beursgenoteerde vastgoedaandelen bij ABN AMRO. Dit kreeg vervolg bij Petercam Bank en Kempen & Co waar hij de vastgoedactiviteiten stevig op de kaart zette. Remco neemt niet met minder genoegen, uitsluitend hoge kwaliteit voldoet. Als geen ander weet hij dat consistentie voor de lange termijn belegger onontbeerlijk is. In 2009 besloot Remco zijn blik te verbreden en uit zijn eigen comfort zone te stappen. Samen met zijn zwager nam hij een café-restaurant over. Zijn grote hobby bleef echter beleggen. In 2013 besloot Remco zich dan ook aan te sluiten bij DoubleDividend waar hij met het DoubleDividend team geheel op zijn eigen wijze invulling kan geven aan beleggen: kwaliteit staat voor alles en duurzaamheid maakt daar een onderdeel van uit. Remco is verantwoordelijk voor de beleggingsportefeuilles.
Mevr. Marian Hogeslag Drs
ESG-analyses
Na haar studie Franse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Utrecht kwam Marian in 1991 te werken bij Paribas Deelnemingen, de participatiemaatschappij van BNP Paribas in Nederland. Daar ontdekte zij haar passie voor het beleggen in voornamelijk familiebedrijven. Ook werkte ze meerdere jaren voor dochteronderneming Paribas Advies, zowel in Amsterdam als Parijs. Hier was ze verantwoordelijk voor verschillende fusies en overnames en kapitaalmarkttransacties. In 2001 maakte zij de overstap naar Petercam Bank als Director Corporate Finance. Hier leerde zij ook Ward Kastrop en Remco Vinck kennen. Gezien de ontwikkelingen op het gebied van goed ondernemingsbestuur en betrokken aandeelhouderschap besloot Marian in 2005 ActivInvestor Management op te zetten. ActivInvestor Management specialiseerde zich in het beleggen in vastgoedaandelen, corporate governance en betrokken aandeelhouderschap. 1 april 2014 fuseerde ActivInvestor Management met DoubleDividend. Door deze fusie is de verbinding geslagen tussen de verschillende disciplines binnen de twee ondernemingen: duurzaamheid, beleggen en corporate governance. Marian ondersteunt de portefeuillemanagers. Daarnaast houdt zij zich binnen DoubleDividend bezig met de ESG-analyses en is zij als mede statutair bestuurder primair verantwoordelijk voor de interne organisatie.
Dhr. Peter Csardas Msc
Analist
Peter heeft milieuwetenschappen in Amsterdam en economie in Boedapest gestudeerd. Daarnaast heeft Peter als obligatiehandelaar in Amsterdam gewerkt bij Wallich & Matthes. Op dit moment is Peter bezig met het CFA programma. Peter versterkt het beleggingsteam sinds februari 2018.

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
 • Broker
 • Vermogensbeheerder
Zoek de beste
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 50.000,-
 • € 100.000,-
 • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 100.000,-
 • € 250.000,-
 • € 500.000,-
 • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement