Dijkstra Beaumont Wealth management

Dijkstra Beaumont Wealth Management is een onafhankelijke financiële onderneming, opgericht in 2005. Dijkstra Beaumont Wealth Management biedt voor vermogende particulieren en instellingen vermogensbeheer, -advies en financial consultancy. Dijkstra Beaumont opereert binnen de Benelux en houdt kantoor te Maarssen. Cliënten kunnen terecht vanaf 1.000.000,- euro.

Dijkstra Beaumont Wealth Management beheert het vermogen op basis van een vooraf verstrekt mandaat. Mandaten worden alleen aanvaard, wanneer de dienstverlener de kaders en uitgangspunten ook realistisch en verantwoord acht. Ook bij vermogensadvies spelen de doelstelling, tijdshorizon en het risicoprofiel een essentiële rol om op verantwoorde wijze een beleggingsproces te kunnen uitvoeren. Het advies vindt plaats binnen de kaders en uitgangspunten die vooraf zijn vastgelegd. Bij financial consultancy betreft de dienstverlening alle bancaire en financiële beslissingen die een klant (in de toekomst) moet nemen. Dit kan gaan over de herfinanciering van bedrijfsactiviteiten, bedrijfsbeëindiging en bedrijfsoverdracht, private equity, financiering onroerend goed, financiële planning, riskmanagement, enz.

Niet beoordeeldDijkstra Beaumont Wealth management is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Dijkstra Beaumont Wealth management
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Dijkstra Beaumont Wealth Management B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 1.000.000,-
Vestiging(en)
Maarssen
Jaar actief
2005
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement