De Waerdt Vermogensbeheer bestaat sinds 1999 als zelfstandig vermogensbeheerder, gevestigd in Haarlem. De Waerdt Vermogensbeheer beschikt over de vergunningen die noodzakelijk zijn om in de diverse markten te kunnen handelen zoals, aandelen, edele metalen, valuta, indexen, energie, grondstoffen, etc.

Naast traditioneel vermogensbeheer biedt De Waerdt ook beleggen via ‘structured products’ en ‘specials’ aan. De handel in opties, futures en CFD’s is de afgelopen jaren snel gegroeid en is nu een interessante beleggingsmethode voor zowel particuliere als institutionele beleggers, schrijft De Waerdt. De specials vormen een aparte klasse aandelen. Ze dragen veelal een (veel) hoger risico met zich mee.

De Waerdt biedt als vlaggenschip in de productportfolio het SFAM Mastertrader programma, toegankelijk voor beleggingen vanaf 1 miljoen euro en bedoeld voor de lange termijn belegger. Het is een combinatieproduct dat bestaat uit 5 verschillende niet correlerende afzonderlijke componenten. Vanaf 100.000 euro is er het ‘managed account Multi strategie SFAM 1’ voor beleggingen op de termijnmarkt, de doelstelling is een bovengemiddeld rendement te genereren. In het ‘managed account forex FX SFAM 2’ in valuta’s en CFD’s is deelname mogelijk vanaf 25.000 euro (of met een hefboom vanaf 15.000 euro). De handel vindt plaats op alle relevante internationale valutamarkten. Dit is bedoeld voor speculatief ingestelde beleggers.

Niet beoordeeldDe Waerdt vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
De Waerdt vermogensbeheer
Type beheer
Online beheer
Onderdeel van
De Waerdt Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 50.000,-
Vestiging(en)
Roermond
Jaar actief
1999
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement