Cobber is een oud-Australisch woord voor vriend of maat. Als partner voor zijn cliënten, zo staat Cobber Finance volgens eigen zeggen in zijn dienstverlening aan particulieren en institutionele partijen. Cobber Finance is als onafhankelijke vermogensbeheerder opgericht in 2010, werkt vanuit Amsterdam en heeft zich toegelegd op doelbeleggen en consultancy.

Met doelbeleggen bedoelt Cobber Finance vermogensbeheer met het realiseren van (lange termijn) financiële doelstellingen als focus. Primair gaat het om risicobeheersing en pas daarna om rendementsoptimalisatie. De consultancy-dienstverlening bestaat uit adviezen op het gebied van structured products, derivaten en andere financiële vraagstukken. Ook kan men bij Cobber terecht voor een portefeuilleanalyse.

Cobber Finance rekent particulieren, stichtingen en pensioen bv’s, institutionele partijen of financial planners en accountants, tot zijn klantenkring.

Bij Cobber Finance ligt de focus op de realisatie van financiële doelstellingen en niet zozeer op het behalen van het allerhoogste rendement. De doelstellingen van de cliënt is de benchmark en de aanpak is 100% maatwerk. Men kan terecht met een vermogen vanaf 250.000 euro.

Niet beoordeeldCobber Finance is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
Cobber Finance
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Cobber Finance B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 250.000,-
Vestiging(en)
Amsterdam
Jaar actief
2010
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement