CapitalatWork Vermogensbeheer beleggen

De beleggingsfilosofie van CapitalatWork is voortdurend gericht op bescherming en groei van het vermogen door het nastreven van bovengemiddelde rendementen met lager dan gemiddelde risico´s. Hiertoe wordt uitsluitend belegd in waarde ("value investing"): ondernemingen en overheden van uitstekende kwaliteit. Op basis van een eigen, in-house analyse worden superieure ondernemingen geselecteerd met een sterke kasstroom en gezonde balansverhoudingen. Zo ontstaat een compacte portefeuille van ca. 40 aandelen en obligaties met wereldwijde spreiding over landen en sectoren.

CapitalatWork investeert louter in beursgenoteerde en liquide obligaties, aandelen en cash. Zij zullen de portefeuille geheel in dagelijks verhandelbare titels beleggen. Alleen beleggingen met een kasstroom komen in aanmerking. CapitalatWork vermijdt grondstoffen, hedgefondsen of gestructureerde producten.

CapitalatWork investeert volgens eigen zeggen zoals een ondernemer dat doet:
-De nadruk ligt op het identificeren van kwalitatief hoogwaardige bedrijven met solide kasstroom tegen een aantrekkelijke koers.

-Een goed bedrijf is nog geen goede belegging. Zij zoeken naar waarde in een bedrijf (‘value investing’).

-Het analyseren van de balans van een bedrijf en de (her-)financiering van schulden is minstens even belangrijk als het analyseren van groeipotentieel en toekomstverwachtingen.

-Dit geldt volgens CapitalatWork zowel voor de aandelen als voor de obligaties van een beursonderneming alsook voor de obligaties van landen.

Op aanvraag is een uitgebreide beschrijving beschikbaar over het beleggingsbeleid.Best in class, Combinatie, Negatieve uitsluitingCapitalatWork werkt hiervoor samen met Sustainalytics, het toonaangevende researchburo voor "environmental, social and governance" research.
Actief
Modelportefeuille
Groei , WaardebehoudOp basis van "value-investing" wordt een portefeuille opgebouwd met groeipotentieel. Waardebehoud van uw vermogen is voor CapitalatWork een vanzelfsprekende doelstelling. Door meer vastrentende waarden aan de portefeuille toe te voegen, kan de volatiliteit en het neerwaartse risico worden gedempt. Ook wordt er actief gebruik gemaakt van optiestrategieën om risico´s af te dekken (zowel bij rechtstreekse effecten als in de fondsen).
Aandelen, Beleggingsfondsen, Obligaties, Opties / FuturesCapitalatWork selecteert beursgenoteerde aandelen en obligaties op basis van eigen, in-house analyse. De kwaliteit van de kasstroom en balansverhoudingen van de onderneming vormen de belangrijkste criteria om te komen tot een goed gespreide portefeuille over regio´s, sectoren en thema´s. Op basis van dezelfde filosofie kan er bij CapitalatWork worden belegd in (een combinatie van) eigen beleggingsfondsen. CapitalatWork biedt geen fondsen van derden aan.
JaVanaf €500.000,- kan rechtstreeks in effecten worden belegd. Onder dit bedrag wordt belegd in CapitalatWork beleggingsfondsen. CapitalatWork heeft geen fondsen van derden.
InsingerGilissen, KBC
Ja
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders