Bustelberg vermogensbeheer beleggen

Bij de selectie van aandelen laat Bustelberg zich hoofdzakelijk leiden door een ‘value’ benadering. Door middel van een top down benadering van de financiële markten worden lange termijn trends in de wereld vertaald naar een aantal vraagstukken op beleggingsgebied.

Dan volgt een selectie van ondernemingen die over langere tijd waarde weten toe te voegen voor de aandeelhouder. Deze genieten dan ook onze voorkeur. Misschien zijn dat ondernemingen die niet dagelijks de beurspagina’s vullen maar gewoon in stilte doorgaan. Door regelmatig deze bedrijven te bezoeken en de gepresenteerde cijfers kritisch te benaderen houden wij de vinger aan de pols. Dit geeft in de loop der jaren rust in uw beleggingsportefeuille. Uw vermogen moet tenslotte rust bieden.

Vastrentende Waarden: kwaliteit voorop

Bij de keuze van vastrentende waarden staat de analyse van de kwaliteit van de debiteur voorop. Hierbij kijkt Bustelberg naar zaken als Rating, Z-Score en verhandelbaarheid. Daarnaast volgen zij actief de internationale kapitaalmarkten. Hierdoor beschikt Bustelberg ook over expertise in obligatiebeleggingen buiten de Eurozone. Daarnaast wordt de keuze van vastrentende waarden bepaald door uw inkomenswens. Bustelberg streeft naar een optimale mix van veiligheid en inkomsten in het obligatiedeel van uw portefeuille. Als de mogelijkheid het toelaat proberen we de beleggingsportefeuille aan te vullen met die obligaties die interessante kansen bieden.

Creativiteit: Special Situations

Ook bij de rust van een value-benadering geldt dat beleggen een steeds vluchtiger karakter kent. De snelheid waarmee ontwikkelingen de internationale financiële markten beinvloedt, zijn groot. Dat geldt in veel gevallen ook voor de impact ervan op uw beleggingsportefeuille. Dit worden special situations genoemd.
Special situations zijn vaak onvoorzien, maar bieden ook geregeld interessante beleggingskansen. En met die kansen moet je naar onze mening ondernemend mee om gaan. Als dit past binnen de afspraken vult Bustelberg een klein gedeelte van de beleggingsportefeuille in met creativiteit.

Special Situations kunnen vaak gevonden worden in aandelen en obligaties van ondernemingen die voor een ‘turn-around’ staan in hun resultaten. Een nieuwe topman, een overname of herfinancieringsronde, het afstoten van verlieslatende onderdelen of ongewoon algemeen marktsentiment. Het zijn allemaal signalen waar wij naar zoeken en waar we in sommige gevallen bewust iets mee doen.

Onbekend
Actief
Onbekend
Onbekend
Aandelen, Obligaties
NeeBustelberg geeft aan zelf geen eigen producten of fondsen in de portefeuille te hebben.
InsingerGilissenOok mogelijk bij SaxoBank
Onbekend
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
 • Broker
 • Vermogensbeheerder
Zoek de beste
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 50.000,-
 • € 100.000,-
 • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 100.000,-
 • € 250.000,-
 • € 500.000,-
 • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement