Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
Dhr. Henk Kras M.Sc. RBA
Directeur
Henk is in 1981 geboren in Purmerend. Na zijn studie bedrijfseconomie aan de UVA te Amsterdam is Henk aan de slag gegaan bij een grote internationale vermogensbeheerder. Na een aantal jaren het vak te hebben geleerd en de postdoctorale studie gerelateerd aan beleggen te hebben afgerond, deed zich de mogelijkheid voor om familiekapitaal te beheren. Heel fijn was daarbij dat er écht naar de beste oplossing voor de familie kon worden gezocht, zonder rekening te houden met andere belangen dan die van de familie. Heel snel werd duidelijk dat er weinig professionele partijen in de markt waren die enerzijds niet lopen te worstelen met de verschillende belangen en anderzijds gelijke beleggingsovertuigingen hebben dan de partners en werd besloten de dienstverlening ook aan te bieden aan retail en (semi-) institutionele partijen.Henk is binnen Blu verantwoordelijk voor de operationele activiteiten van het bedrijf en maakt deel uit van de beleggingscommissie.
Dhr. Freddy Forger M.Sc.
Directeur
Freddy is in 1975 geboren in Utrecht. Na een studie bedrijfseconomie aan de UvA te Amsterdam kwam hij in 1997 terecht op de Amsterdamse beursvloer als hoekman bij AOT. Hij is in de afgelopen 19 jaar werkzaam geweest binnen de actieve kant van de financiële wereld als handelaar en fondsmanager en weet als geen ander hoe moeilijk het is om de markten te verslaan. Tijdens zijn postdoctorale opleiding aan de VU te Amsterdam kwam hij meer te weten over beleggen voor de lange termijn en raakte hij steeds meer overtuigd van het feit dat de benadering van de institutionele beleggers nog veel te weinig beschikbaar was voor de particuliere markt. De particuliere markt was nog veel te veel een markt waarin verkoper (de vermogensbeheerder) tegenover koper (de belegger) stond en de belangen duidelijk niet op 1 lijn lagen. Toen hij Henk leerde kennen tijdens deze studie werd er al regelmatig gebrainstormd over hoe het anders kon en moest. Nadat Henk en Christian in 2012 in Nederland startten met deze andere benadering werd Freddy meteen enthousiast en in 2013 is Freddy bij Blu begonnen. Freddy is verantwoordelijk voor de sales binnen Blu en maakt onderdeel uit van de beleggingscommissie.
Dhr. Christian Armbruester MBA
Directeur
Christian is geboren in 1969 in Worms in Duitsland. Al ruim 20 jaar is Christian actief in de financiële wereld en hij kan oprecht zeggen dat hij in alle ‘keukens’ van de vermogensbeheerwereld heeft kunnen kijken. Christian en Henk werken sinds 2009 samen, in eerste instantie bij een gerenommeerde internationale vermogensbeheerder en sinds 2011 bij Blu. Christian is afgestudeerd in bedrijfseconomie aan de universiteit van Miami en heeft een MBA behaald aan de Columbia Business School.Christian is binnen Blu de managing partner van de vestiging van Blu in Londen en maakt deel uit van de beleggingscommissie.
Dhr. Paul Snoek M.Sc.
Vermogensbeheerder
Paul is geboren in 1982 in Purmerend. Paul heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de UvA te Amsterdam en kwam tijdens zijn studie terecht bij een vermogensbeheerder in Amsterdam. Hier heeft hij het vak geleerd en alle facetten van het vermogensbeheer gezien. Paul hield zich voornamelijk bezig met de operationele activiteiten inzake Portfolio, Fund en Risk Management. Paul heeft tijdens deze periode ook kort samengewerkt met Henk. Na bijna 11 jaar bij dezelfde vermogensbeheerder werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heeft Paul gevonden bij Blu Asset Management.Paul is binnen Blu verantwoordelijk voor de operationele activiteiten van het bedrijf en maakt deel uit van de beleggingscommissie.
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement