Bij Binck Foward maakt u online een beleggingsprofiel aan door een vragenlijst in te vullen. U kunt daarna een doel aanmaken en een doelvermogen instellen. Op basis van uw looptijd en risicoprofiel wordt geautomatiseerd een portefeuilleverdeling vastgesteld. Binck Forward maakt gebruik van modelportefeuilles. Het beleggingsbeleid is het best te kwalificeren als life-cycle beleggen waarbij risico nauwkeurig op maat kan worden gesneden per financieel doel.

Voor ieder financieel doel met hetzelfde risiconiveau wordt dezelfde samenstelling aan hoofdzakelijk indexfondsen gebruikt. Afhankelijk van uw doel en looptijd berekend het computermodel welke percentages per fonds moeten worden aangehouden en waarborgt zo wereldwijde risicospreiding. Naarmate uw doel dichterbij komt bouwt het computermodel het risico af. U gaat dan steeds in minder risicovolle fondsen beleggen zoals geldmarktfondsen.

Uw portefeuille wordt 1 keer per kwartaal geherbalanceerd. Er worden dan indexfonden aangekocht of verkocht om uw portefeuille in lijn te brengen met uw doel en risicoprofiel. Daarbij wordt rekening gehouden met de resterende horizon en wanneer u een bepaald doel bereikt wilt hebben.


Combinatie
PassiefDe nadruk ligt op passief beleggen. In aandelen, beursgenoteerde vastgoed bedrijven en obligaties wordt belegd op basis van indextrackers. Op de geldmarkt en grondstoffen markten wordt actief beheer toegepast.
ModelportefeuilleBinck heeft op basis van uitgebreid kwalitatief en kwantitatief onderzoek een reeks fondsen en indextrackers geselecteerd die de basis vormen voor uw portefeuille. In hoeveel van de geselecteerde fondsen u belegt hangt af van uw risiconiveau. Deze kunt u zelf online instellen en aanpassen wanneer u wilt.
Groei
Beleggingsfondsen, IndextrackersIn de meeste beleggingscategorieën wordt belegd in fondsen die een index nabootsen. In sommige beleggingscategorieën beleggen ze in een zogeheten ''actief beheerd fonds'' dat als doelstelling heeft een beter rendement dan de index te realiseren. In de meeste gevallen maakt Binck gebruik van kostenefficiënte fondsen die een index volgen.
NeeBinck kiest producten volledig onafhankelijk.
ING
JaAlle Partners en het personeel hebben een portefeuille bij Binck Forward.
De getoonde beleggingen en de tabel is van Binck Forward. Naast deze dienstverlening biedt Binck ook andere dienstverleningen aan. Gebruik onze vergelijkingsmodule om alle mogelijkheden te vergelijken.
De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement