Bezemer Clements Schipper Vermogensbeheer

Bezemer Clements Schipper (BCS) Vermogensbeheer is een onafhankelijk kantoor voor vermogensbeheer, opgericht in 1996 en gevestigd in Rotterdam. BCS Vermogensbeheer rekent particulieren, stichtingen, verenigingen en pensioen BV’s tot de klantenkring. Daarnaast biedt BCS ook vermogensadvies en kan men er terecht voor andere diensten zoals een portefeuille-analyse, second opinion en liquiditeitenbeheer.

De ontwikkeling van allerlei beleggingsproducten heeft een enorme vlucht genomen. Het aanbod van bijvoorbeeld bijzondere vormen van obligaties, structured products, opties, futures, turbo’s, swaps en allerlei andere bijzondere beleggingsproducten is de laatste jaren enorm gestegen. BCS Vermogensbeheer constateert dat de kennis van dit soort producten onder particuliere beleggers uit de pas loopt met de vlucht die het beleggen zelf heeft genomen. Het is volgens hun essentieel voor het beheer van de beleggingsportefeuille om kennis van dit soort producten op te doen. BCS zegt het belang van de cliënt voorop te stellen en handelt niet voor eigen rekening en risico, waardoor het belangenconflicten uitsluit.

Niet beoordeeldBCS Vermogensbeheer is niet beoordeeld
Elke partij wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt krijgt de partij een beoordeling. Wij beoordelen partijen op 72 punten. Zo controleren we bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordelen we de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleren we de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. Wij belonen partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

 
Naam aanbieder
BCS Vermogensbeheer
Type beheer
Individueel beheer
Onderdeel van
Bezemer Clements Schipper Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 100.000,-
Vestiging(en)
Rotterdam
Jaar actief
1996
Onderscheidingen
-

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Organisatie-
Kostenbeleid-
Beleggingsbeleid-
Risicobeleid-

De beste vermogensbeheerder vinden?Vergelijk vermogensbeheerders
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement