Op deze pagina vindt u de beschrijving van het beleggingsteam van de partij. De beschrijving van het team wordt opgesteld door de aanbieder zelf. 
Dhr. Loege Schilder Drs. RBA
Bestuurder
Drs. Loege Schilder RBA (1978) is als bestuurder en medeoprichter van Axento verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid. Loege heeft ruim 15 jaar beleggingservaring en is voorheen werkzaam geweest als Chief Investment Officer bij Ostrica. Daarvoor heeft hij als marketmaker op de optiebeurs gewerkt. Loege is als Senior Vermogensbeheerder geregistreerd bij het DSI. Naast het begeleiden van een aantal grote klanten, adviseert hij ook institutionele beleggers zoals pensioenfondsen en stichtingen. Verder schrijft hij columns voor het o.a. het NHD, Fiscalert en Cashcow en is regelmatig te gast bij BNR Nieuwsradio.
Dhr. Laurens Leek Drs.
Bestuurder
Drs. Laurens Leek (1979) is bestuurder en medeoprichter van Axento. Laurens is binnen Axento verantwoordelijk voor de operationele uitvoering, financiële zaken, risk en compliance. Laurens heeft ruime ervaring binnen de financiële dienstverlening. Laurens is zijn carrière begonnen bij GE Artesia Bank. Daarna heeft hij als zelfstandig consultant diverse jaren verschillende banken en verzekeraars geadviseerd over de beleggingen voor klanten. Laurens maakt deel uit van het beleggingsteam en is voorzitter van de beleggingsvergadering.
Dhr. Laurens Sombroek
Portfoliomanager
Laurens Sombroek (1992) werkt sinds 2011 bij Axento en vervult de rol van portfoliomanager bij Axento. Laurens heeft ruim 5 jaar beleggingservaring en is samen met Loege Schilder verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuilles en het analyseren en selecteren van beleggingsproducten. Laurens heeft een DSI-registratie en heeft de opleidingen Effectenspecialist, Effectenhandelaar, Beleggingsadviseur en Integriteitsspecialist afgerond. Laurens maakt deel uit van het beleggingsteam van Axento vermogensbeheer.
Dhr. Jaap Steur CFA
Portfoliomanager
Dhr. Marcel Van de Meent
Accountmanager
Marcel van de Meent (1965) is als sales- en accountmanager van Axento verantwoordelijk voor acquisitie en relatiebeheer. Hij maakt deel uit van het beleggingsteam van Axento. Marcel heeft ruim 29 jaar beleggingservaring en is voorheen werkzaam geweest als beurshandelaar, institutioneel sales en vermogensadviseur bij diverse kleine en grote vermogens- beheerders in Nederland. Marcel is geregistreerd DSI Beleggingsadviseur bij DSI.
Dhr. Ronald te Dorsthorst
Accountmanager
Ronald te Dorsthorst (1953) werkt sinds 2012 als accountmanager bij Axento en maakt deel uit van het beleggingsteam. Daarvoor werkte Ronald als senior accountmanager en beleggingsadviseur bij GE Artesia Bank. Hij maakte hier ook deel uit van het beleggingscomité. Daarvoor werkte hij vanaf 1976 in verschillende functies bij Van Lanschot Bankiers. Hier heeft hij zich bezig gehouden met buitenlands betalingsverkeer, valuta-arbitrage, productmanagement en private banking. Hij is geregistreerd Senior Beleggingsadviseur bij DSI.
Mevr. Gudy Zwarthoed Drs.
Accountmanager
Gudy Zwarthoed (1989) werkt als Accountmanager bij Axento. De afgelopen vijf jaar werkte Gudy bij ING Bank in verschillende commerciële functies. De laatste twee jaar vervulde Gudy de rol van Senior adviseur/Personal Banker. In deze functie werkte zij nauw samen met klanten om op basis van hun persoonlijke wensen en doelstellingen tot passende financiële oplossingen te komen. Gudy heeft verschillende opleidingen en cursussen voltooid met betrekking tot beleggen en maakt deel uit van het beleggingsteam van Axento.
Dhr. Frank Olgers
Accountmanager
Frank Olgers (1963) werkt als accountmanager bij Axento en is verantwoordelijk voor de acquisitie en relatiebeheer. Frank maakt deel uit van het beleggingsteam van Axento. Frank heeft ruim 32 jaar beleggingservaring. Hij is zijn carrière begonnen op de optiebeurs waar hij ruim 7 jaar heeft gewerkt. Daarna is hij werkzaam geweest in diverse leidinggevende functies binnen Investment banking en private banking in binnen- en buitenland voor ABN AMRO en Royal Bank of Scotland.
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement