Noordam Vermogensbeheer is actief sinds 2005 en houdt kantoor in Baarn. Noordam Vermogensbeheer omschrijft zichzelf als ''no nonsense", resultaatgericht, eerlijk en vooral hart voor de zaak. Er wordt begrepen wat ondernemende mensen beweegt, hier is ook nieuwsgierigheid naar waardoor deze klanten optimaal en op maat bediend kunnen worden. Afspraken nakomen en handelen als vertrouwenspersoon zijn daar elementen van."

Noordam streeft er naar om samen met hun klanten te groeien door het vermogen van de klant te laten renderen. Het beleggingsbeleid van Noordam Vermogensbeheer is gericht op het optimaliseren van het resultaat op middellange termijn met nadrukkelijke beheersing van de risico's. Risicospreiding door diversificatie is één van de belangrijkste uitgangspunten.

Noordam Vermogensbeheer heeft een top-down benadering, het zogenaamde klassieke vermogensbeheer. Ze geloven in beleggen op basis van macro-economische visie en durven hierdoor strategische beleggingskeuzes te maken.

Noordam Vermogensbeheer richt zich primair op het beheren van vermogens vanaf €100.000,- van particulieren, pensioen bv’s en instituten.


 
Noordam
Naam aanbieder
Noordam
Type beheer
Onderdeel van
Noordam Vermogensbeheer B.V.
Minimum inlegbedrag
€ 6.000,-
Vestiging(en)
Baarn
Jaar actief
2005
Onderscheidingen
-

De beste pensioenaanbieder vinden?Vergelijk pensioenaanbieders


Beleggingsbeleid Noordam


Bij Noordam Pensioen wordt jouw lijfrentegeld belegd. Daarmee maak je kans op een hoger rendement. Er is geen garantie met betrekking tot het rendement dat je minimaal zult maken. De waarde van je rekening kan ook dalen. Bij Noordam Pensioen wordt het beheer van je beleggingen uitbesteed aan de specialisten van Noordam Vermogensbeheer. Zij maken de beleggingskeuzes en je geeft hen een mandaat om wijzigingen aan te brengen in jouw beleggingsportefeuille. Je hoeft dus zelf niet bij te houden of de samenstelling van jouw beleggingen aangepast zou moeten worden.

Bij Noordam Pensioen wordt belegd in indexfondsen. Er zijn heel veel verschillende indexfondsen, die allemaal een andere index volgen. Indexfondsen kenmerken zich door lage kosten en een grote spreiding. Op basis van jouw persoonlijke klantprofiel wordt je ingedeeld in één van de beschikbare modelportefeuilles: Offensief, Neutraal of Defensief.

Negatieve uitsluitingCliënt kan uitsluitingen aangeven
ActiefNoordam wil zich juist onderscheiden door een actief beleid. Noordam gelooft dat je met actief beleggen gemiddeld genomen de markt kunt verslaan.
MaatwerkNoordam gelooft niet in standaard beleggingsoplossingen: "Door de cliënt echt te kennen, te weten wat er speelt, aandacht voor de financiële situatie en de risico’s halen we meer rendement uit het vermogen door op maat te beleggen".
Groei
Aandelen, Obligaties, Opties / FuturesVoorkeur voor individuele titels. In uitzonderlijke gevallen maken zij gebruik van beleggingsfondsen en/of Trackers, Noordam maakt gebruik van opties in de portefeuilles zowel voor bescherming als ook voor het verbeteren van het rendement
Nee
InsingerGilissen, Saxo BankGilissen voorkeur i.v.m. kosten
Nee
De beste pensioenaanbieder vinden?Vergelijk pensioenaanbieders


Kosten Noordam


Voor een voorbeeldberekening kunt u gebruik maken van de vergelijker.

Doorlopende kosten
Periodieke kostenGeen
BeheerfeeU betaalt een jaarlijkse beheerfee (incl. btw) van 0,97% over de waarde van je rekening
Performance fee
TransactiekostenEr worden geen transactieprovisies gerekend, maar er zijn wel spreadkosten en/of in-uitstapkosten voor de producten.
ServicefeeU betaald een jaarlijkse service fee via BinckBank van 0,25%
Kosten ProductenDe gemiddelde kosten van de producten in de portefeuille. Afhankelijk van uw risicoprofiel liggen deze naar verwachting tussen de 0.2% en 0.3% per jaar.

Eenmalige kosten
Kosten opbouw portefeuilleEenmalige aanmeldkosten €250,-. Er worden geen transactieprovisies gerekend bij de start maar er zijn wel spreadkosten en/of in-uitstapkosten voor de producten. Deze verschillen per product.
Kosten afbouw portefeuille-

De beste pensioenaanbieder vinden?Vergelijk pensioenaanbieders


Noordam rendement


Er zijn (op dit moment) geen rendementen bekend. Noordam wil of kan deze niet inzichtelijk maken.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement