Kennispartner Gouden Stier 2017 voor 3e jaar op rij

Deel dit artikel
Kennispartner Gouden Stier 2017 voor 3e jaar op rij

Finner.nl treedt in 2017 voor het derde jaar op rij op als officiële kennispartner van de Gouden Stier - ook wel de Oscar van de financiële wereld genoemd. Finner.nl begeleidt het nominatieproces voor Beste broker, Beste vermogensbeheerder en Beste online vermogensbeheerder. In totaal wordt een Gouden Stier uitgereikt in twaalf categorieën. Stephan Freelink maakt tevens deel uit van de onafhankelijke jurySteeds meer Nederlanders beleggen, omdat ze het leuk vinden, of om hun financiële doelen te kunnen realiseren. Het is echter niet eenvoudig om de juiste beleggingskeuzes te maken. De organisatie van de Gouden Stier wil de Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker maken door de beste producten en diensten te selecteren en te belonen.Waarom kennispartner van de Gouden Stier? 

Wij zetten ons dagelijks in om consumenten slimmer te maken en de beleggingsmarkt transparant. Wij willen iedereen helpen de beste beste producten en diensten te selecteren voor hun situatie. Deze doelstelling ligt in lijn met die van de Gouden Stier. De Gouden Stier heeft als missie de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken, door op basis van heldere criteria de beste producten en diensten in dat ruime aanbod te identificeren. Daarom hebben wij voor het derde jaar op rij besloten om het selectieproces te begeleiden. Het event biedt een platform voor finner.nl om haar kennis en inzichten over te dragen. Dit doen wij middels een volledig onafhankelijk selectieproces. Wat de beste partij is kan voor iedereen verschillen. Daarom hebben we voor elke categorie een specifieke casus opgesteld. Hier kunt u meer lezen over het selectieproces. De uitslag van de Gouden Stier verkiezing is geen individueel advies. Bent u op zoek naar een partij raadpleeg dan onze website om de partij te vinden die past bij uw unieke situatie en uitgangspunten. Selectie Beste broker

Om de vijf beste brokers te selecteren is een enquête gehouden onder bezoekers van IEX. Uit de resultaten is een gemiddeld profiel opgesteld van een belegger met een internationale portefeuille van 50.000 euro die op zoek is naar de beste broker. De selectie is daarna door Finner verfijnd op basis van kosten, handelsmogelijkheden, beleggingstools, informatie en rekeningvoorwaarden. Uit de selectie is op grond van deze criteria een vijftal genomineerden gekozen. De vakjury maakt op 9 november de winnaar bekend.Stephan Freelink legt uit hoe u het beste zelf een broker kunt selecteren. Waar moet u dan op letten?


Selectie Vermogensbeheerder

Voor het selectieproces van de Beste vermogensbeheerder is door Finner een casus opgesteld. Dit jaar gaat de casus over de familie Janssen. “Ruim tien jaar geleden heeft de heer Janssen zijn onderneming verkocht. Destijds hebben ze het geld tegen een goede rente geïnvesteerd in spaardeposito’s, die zijn nu allemaal vrijgevallen. Daarom zijn ze op zoek naar een vermogensbeheerder”, vertelt Bart Spronk van Finner. Finner beoordeelt de inzendingen op basis van de eigen beoordelingsmethodiek op 72 punten op het gebied van organisatie, kosten, beleggings- en risicobeleid. De onafhankelijkheid en kwaliteit van deze methode is getoetst door het consultancybureau AF Advisors. De vijf vermogensbeheerders met de beste score zijn vervolgens geselecteerd en maken kans op een Gouden Stier.Stephan Freelink geeft vier praktische tips om de beste vermogensbeheerder te vinden voor uw specifieke situatie.


Selectie Online vermogensbeheerder

Alle online vermogensbeheerders van Nederland konden meedingen naar de Gouden Stier Beste online vermogensbeheerder door een kwartaalrapportage aan te leveren, inzicht te bieden in de inlogomgeving voor klanten en voorbeelden van communicatie op te sturen. De inzendingen zijn allemaal beoordeeld conform de beoordelingsmethode van finner.nl voor vermogensbeheerders. Transparantie over kosten, rendementen, risico’s en het beleggingsbeleid zijn essentieel voor een goede score. Daarnaast werden de inzendingen beoordeeld en konden bonuspunten worden verdiend door een goede informatievoorziening in de kwartaalrapportage en heldere en begrijpelijke communicatie met betrekking tot de dienstverlening. De vijf online vermogensbeheerders met de hoogste score zijn geselecteerd en de vakjury bepaalt vervolgens de winnaar.Stephan Freelink legt uit hoe u het beste zelf een online vermogensbeheerder kunt selecteren.
 

U kunt meer lezen over het selectieproces op goudenstier.nlDeel dit artikel

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
 • Broker
 • Vermogensbeheerder
 • Help mij starten
Zoek de beste
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 50.000,-
 • € 100.000,-
 • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 100.000,-
 • € 250.000,-
 • € 500.000,-
 • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag

Contact Finner

Bart Spronk
010-3070880
Plan afspraak
Bart Spronk
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement