Veelgestelde vragen

Antwoord op de belangrijkste vragen over beleggen, onze werkwijze en
hulp bij uw keuzes.

Waarom verandert Beleggingsmatch in Finner?

Om uw positie in de financiële markt te versterken, is er meer nodig dan een vergelijkingssite. Finner helpt u betere financiële keuzes te maken met onder meer de Finner Methode, een persoonlijk financieel dashboard en binnenkort ook met inzicht in pensioen- en spaarproducten. Bekijk alle vernieuwingen.

Wat gebeurt er met het oude Beleggingsmatch?

Alle functionaliteiten van Beleggingsmatch zijn nog beschikbaar. Wel is alles nu in de nieuwe Finner-huisstijl en enkele modules zijn vriendelijker in gebruik. De naam Beleggingsmatch voeren wij niet meer, maar we werken nog wel met hetzelfde team, vanaf dezelfde locatie en met hetzelfde doel.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Onze contactgegevens vindt u hier.

Blijven mijn inloggegevens behouden?

Ja. Met de gegevens die u tot nu toe gebruikte kunt u blijven inloggen.

Is Beleggingsmatch overgenomen door een ander bedrijf?

Nee. Wij zijn nog steeds eigenaar van Finner en werken onafhankelijk aan het versterken van uw positie in de financiële wereld.

Blijft Finner onafhankelijk?

Ja. Finner is van ons. Eigen producten doen we niet aan en we zijn niet gelieerd aan welke financiële organisatie dan ook. Daarom stellen wij de vragen die u nergens anders hoort.

Is jullie verdienmodel veranderd?

Nee. Ons verdienmodel is niet veranderd.

Waarom de naam Finner?

De naam Finner is gebaseerd op de volgende uitspraak: Be a financial winner. Dat past goed bij onze missie: het versterken van uw positie in de financiële wereld door u te helpen om betere financiële keuzes te maken.

Wanneer is de informatie over pensioenen en sparen beschikbaar?

De extra functionaliteiten m.b.t. pensioenen verwachten wij in het tweede kwartaal 2019 gereed te hebben en te introduceren voor onze klanten. Om een volledig beeld te vormen over uw vermogen geven wij u ook graag meer inzicht op spaargebied. Hierover later meer.

Wanneer krijg ik een persoonlijk financieel dashboard?

Als u via Finner een aanvraag doet voor een vergelijkingsrapport openen wij een account voor u. Via e-mail sturen wij u de gegevens waarmee u toegang krijgt tot het persoonlijke financieel dashboard. Klanten die eerder een aanvraag hebben gedaan via Beleggingsmatch kunnen zich via deze link aanmelden om een account te openen en gebruik te maken van het persoonlijk financieel dashboard.

Hoe werkt het persoonlijk financieel dashboard

In de persoonlijke omgeving op finner.nl vindt u uw plan, het vergelijkinsrapport en gedetailleerde informatie om tot een keuze te komen. Na uw keuze kunt u de prestaties van uw vermogensbeheerder monitoren aan de hand van objectieve criteria.

Heb ik al een persoonlijk account en hoe werkt het?

Als u via Finner een aanvraag doet voor een vergelijkingsrapport openen wij een account voor u. Via e-mail sturen wij u de gegevens waarmee u toegang krijgt tot het persoonlijke financieel dashboard. Daarin vindt u uw plan, het vergelijkinsrapport en gedetailleerde informatie om tot een keuze te komen. Na uw keuze kunt u de prestaties van uw vermogensbeheerder monitoren aan de hand van objectieve criteria.

Kost mijn inlogomgeving geld?

Nee. Deze dienstverlening bieden wij kosteloos aan.

Moet ik actie ondernemen nu er zaken veranderen?

Dat is niet nodig. Alle functionaliteiten blijven beschikbaar. In het persoonlijk financieel dashboard vindt u uw plan, het vergelijkingsrapport en gedetailleerde informatie om tot een keuze te komen. De prestaties van uw vermogensbeheerder kunt u monitoren aan de hand van objectieve criteria. Heeft u eerder een aanvraag gedaan via Beleggingsmatch? Meld u via deze link aan om een account te openen en gebruik te maken van het persoonlijk financieel dashboard.
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement