Veelgestelde vragen

Antwoord op de belangrijkste vragen over beleggen, onze werkwijze en
hulp bij uw keuzes.

Is mijn privacy gewaarborgd?

Uw persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en worden nooit ongevraagd gedeeld met derden. Wij delen alleen uw contactgegevens wanneer u in contact wilt komen met een aanbieder naar keuze. Dit doen we pas na uw toestemming. In alle gevallen houden we ons aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Bij het College Bescherming Persoonsgegevens staat onder nummer 1526578 aangegeven hoe wij uw persoonsgegevens behoren op te slaan en te gebruiken. Lees ook ons privacy statement.

Hoe verhoudt Finner zich tot het vroegere Beleggingsmatch?

Vroeger heette Finner Beleggingsmatch. Beleggingsmatch was toen alleen een vergelijkingssite voor vermogensbeheerders en brokers. Toen het aanbod van diensten bij Beleggingsmatch werd uitgebreid, kwam er ook een behoefte aan een nieuwe, passende naam. Zo is Finner ontstaan. Finner bestaat uit exact dezelfde mensen en u wordt geholpen door dezelfde vermogenscoaches. Ook bieden we nog steeds een gratis en volledig onafhankelijke dienstverlening. Alleen is de dienstverlening nu een stuk uitgebreider en in een nieuw jasje gestopt. Zo bieden we klanten nu ook de mogelijkheid om via een eigen account de dienstverlening van vermogensbeheerders blijvend te monitoren.

Aan wie kan ik mijn feedback of klacht richten?

Finner beantwoordt graag uw vragen. Maar ook suggesties voor verbeteringen van Finner zijn welkom. U kunt contact opnemen via info@finner.nl

Bent u niet tevreden over de dienstverlening van Finner? Dan kunt u een klacht bij ons indienen door te mailen naar info@finner.nl met het onderwerp "Klacht". Nadat we uw klacht hebben ontvangen, wordt deze meteen toegewezen aan een medewerker die de klacht behandelt. Hij of zij neemt binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op en laat weten hoe lang het duurt om uw klacht af te handelen.

Wat kan Finner voor mij doen wanneer ik gestart ben bij een partij?

Wanneer u een analyse van vermogensbeheerders aanvraagt, krijgt u toegang tot een persoonlijk account. Als u eenmaal de keuze voor een vermogensbeheerder heeft gemaakt dan kunt u daar uw progressie door ons laten monitoren. Wij houden u dan op de hoogte van wijzigingen in de dienstverlening en de kosten. Ook kunt u daar de gerealiseerde rendementen makkelijk vergelijken met andere partijen.
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement