Artikelen

Bekijk de belangrijkste artikelen en tips voor het maken van betere financiële keuzes.

Wat is een broker?

Wat is een broker? Hoe kunt u een broker kiezen? De brokermarkt in Nederland verandert continu. Welke online brokers zijn er in Nederland en wat hebben ze u te bieden? In dit artikel beantwoorden we deze vragen aan de hand van het actuele brokeraanbod in Nederland.

Bux Zero Review 2019

Hier leest u onze professionele review van het handelsplatform van Bux Zero. Het platform is getest op analyse- en handelsmogelijkheden en functionaliteiten. Ook nemen we het verdienmodel van Bux Zero onder de loep.

Beleggen voor beginners - tips om te starten

Je wilt gaan beleggen, maar je bent een beginner. Je geld wil je niet zomaar verliezen dus zoek je een manier om je optimaal voor te bereiden. Een goede start begint bij het vinden van de beste partij om je geld bij te beleggen. Finner helpt je de beste partij te kiezen.

Wat is zelf beleggen?

Wanneer u ervoor kiest om zelf uw geld te beleggen bepaalt u zelf hoe u belegt, met hoeveel geld en in welke producten u wilt beleggen. Belangrijk om te realiseren is dat u zelf verantwoordelijk bent voor de winsten en verliezen die u maakt. Lees hier alles wat zelf beleggen inhoudt.
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement