Menu

Dienstverlening

Inlegbedrag
Kies een van de standaard waardes
|
Risicoprofiel

Type benchmark

Periode

Rekeneenheid

Aanmelden
Aanmelden voor uitgebreide rendementsanalyse & benchmarking
Gelukt! Bedankt voor het aanmelden!
* Foutmelding
Er is onvoldoende data beschikbaar voor uw analyse.
Er is onvoldoende data beschikbaar voor uw analyse.
Selecteer een periode van 2 jaar of meer om een grafiek met gemiddelde te kunnen weergeven.
Aanmelden
Aanmelden voor uitgebreide rendementsanalyse & benchmarking
Gelukt! Bedankt voor het aanmelden!
* Foutmelding
Over de cijfers
Het figuur toont het rendement na aftrek van alle kosten (netto). De netto rendementen worden berekend op basis van het inlegbedrag en het risicoprofiel. Het profiel kunt u wijzigen, de rendementen worden dan opnieuw berekend. Afhankelijk van uw parameters zijn er 65 partijen beschikbaar. Alle partijen die voldoen aan het inlegbedrag en risicoprofiel worden getoond. Op basis van uw sample zijn (na aanmelden) verschillende benchmarks beschikbaar om uw eigen rendement te vergelijken en kunt u verschillende perioden en rekenmethoden instellen. Klik op een serie boven het figuur om deze aan of uit te zetten. U kunt zo verschillende combinaties vergelijken.

U kunt de volgende benchmarks selecteren:
De Pro NL-index is een samenstelling van de nettorendementen van professionele vermogensbeheerders in Nederland.
De Pro NL actief - index is een samenstelling van de nettorendementen van professionele vermogensbeheerders met een actieve beleggingsstrategie in Nederland. De doelstelling van een actieve vermogensbeheerder is om een betere rendement/risico verhouding te realiseren in vergelijking met een bepaalde index of samenstelling van indices.
De Pro NL passief - index is een samenstelling van de nettorendementen van professionele vermogensbeheerders met een passieve beleggingsstrategie in Nederland. De doelstelling van een passieve vermogensbeheerder is een rendement/risico verhouding te realiseren die gelijk is aan bepaalde index of samenstelling van indices.

De getoonde informatie en het figuur zijn eigendom van finner.nl. De informatie en vergelijkingen zijn met grote zorg samengesteld maar kunnen desondanks onjuistheden bevatten. De informatie is niet gegarandeerd accuraat, compleet of actueel. finner.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of verliezen die ontstaan door het gebruik van het figuur en/of de informatie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor beslissingen gebaseerd op de weergegeven informatie. Copyright © 2019 finner.nl. Alle rechten voorbehouden.