LET OP: Tradersonly is in 2019 overgenomen door Lynx. Een rekening openen bij Tradersonly is niet meer mogelijk.TradersOnly is in 2010 opgericht en richt zich uitsluitend op de actieve belegger. Het platform, de beleggingstools en informatievoorziening zijn voornamelijk geschikt voor het beleggen in aandelen, hefboomproducten, opties, futures en CFD’s en andere actieve producten. Beleggen bij Tradersonly is dus vooral geschikt voor actieve beleggers of beleggers die willen leren actief te beleggen. In 2014 heeft Tradersonly het handelsplatform Tradzster overgenomen. Hier kunt u automatisch beleggen middels signalen via door u geselecteerde beleggingsexperts. U kunt een gratis rekening openen als u wilt beleggen bij Tradersonly. Het minimum inlegbedrag is €5000,-.

                         


Niet beoordeeldTradersOnly is niet beoordeeld
Elke broker wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt over de organisatie, dienstverlening(en), voorwaarden en kosten krijgt de partij een beoordeling.

Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Toelichting
Bankvergunning NLUw rekening wordt aangehouden bij het handelsplatform Interactive Brokers UK en valt hiermee onder Britse regelgeving, welke voorziet in een bescherming van geldsaldo tot 50.000 GBP. Effecten zijn via het Amerikaase SIPC beschermd tot $500.000.
AFM vergunning NLOnder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en Autoriteit Financiële Markten (AFM).
KIFID registratie Geregistreerd bij het KIFID en de uitspraken worden als bindend geaccepteerd.
Klantenservice NL
Niet uitlenen effectenEffecten worden uitgeleend wanneer belegd wordt met geleend geld (margin) of wanneer de belegger rood staat. Ook kunt u effecten laten uitlenen via het Stock Yield Enhancement Program (SYEP), u ontvangt dan 50% van de opbrengst. Uitlenen via het SYEP kan alleen met Amerikaanse aandelen en uw portefeuillewaarde moet groter zijn dan $50.000. Dit uitleenprogramma staat standaard aan. De broker houdt daarbij minimaal 102% van de totale waarde van de uitgeleende aandelen als tegenwaarde aan op uw rekening.
GRATIS realtime koersinformatieHiervoor sluit u een abonnement af. Kosten verschillen per beurs. Spot forex en spot goud- en zilver zijn gratis.
GRATIS uitbetaling cash- en stockdividend
GRATIS uitoefening / toewijzing van optiesGratis voor Europese aandelenopties en Amerikaanse indexopties. Uitvoering/toewijzing van overige opties worden wel kosten voor gerekend.
GEEN inactivity feeIndien de waarde van uw effectenrekening minder dan USD 1,000 (of een equivalent in een andere valuta) bedraagt en u voor minder dan USD 1 (of een equivalent in een andere valuta) aan commissie heeft betaald in een bepaalde kalendermaand, worden inactiviteitskosten in rekening gebracht. Rekening openen is echter pas mogelijk vanaf 3.000 euro. De hoogte van deze inactiviteitskosten wordt als volgt berekend: Inactiviteitskosten = USD 1 – betaalde commissie in kalendermaand.
GRATIS deponeren / overboeken effectenTradersOnly raadt vanwege efficiëntie aan om effecten niet over te boeken maar om effecten bij uw huidige broker te verkopen en bij TradersOnly opnieuw aan te kopen.
GEEN betaalrekening verplicht
Geen CFD brokerBieden CFD's aan maar is geen kernactiviteit.
Overige kosten
Overige voorwaarden Tradersonly is in 2019 overgenomen door Lynx. Een rekening openen bij Tradersonly is niet meer mogelijk.

TradersOnly
Naam aanbieder
TradersOnly
Minimum inlegbedrag
€ 5.000,-
Onderdeel van
Caesar Capital B.V.
Jaar actief
2010
Vestiging(en)
Weert
Onderscheidingen
-

De beste broker vinden?Vergelijk brokers

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
 • Broker
 • Vermogensbeheerder
 • Help mij starten
Zoek de beste
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 50.000,-
 • € 100.000,-
 • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 100.000,-
 • € 250.000,-
 • € 500.000,-
 • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag

Contact Finner

Bart Spronk
010-3070880
Plan afspraak
Bart Spronk
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement