Easybroker is een Nederlandse online broker en sinds 2015 staat het bedrijf onder toezicht van AFM en DNB. Het managementteam bestaat voornamelijk uit professionals die zelf een achtergrond in de financiële markten hebben en deze kennis en ervaring willen gebruiken om een transparant en eerlijk product aan te bieden. Daarbij wordt het team bijgestaan door een goed bereikbaar en kundig customer success team.

Easybroker ziet het als uitdaging de mystiek omtrent investeren af te breken en stelt continu aan het verbeteren van service, communicatie en tools te werken. De filosofie van Easybroker is “Iedereen kan investeren”.

Easybroker is geen gratis broker, dat bestaat ook niet is de opinie van het bedrijf. Klanten van Easybroker willen zelf in controle zijn en blijven; daarbij zoeken ze uitstekende service voor eerlijke en transparante prijzen. Onder de klanten van Easybroker bevindt zich dan ook een grote verscheidenheid van type beleggers, van beginners tot professionelen. Easybroker heeft enkel een faciliterende rol en ontplooid zelf geen handelsactiviteiten. Klantenrekeningen zijn afgescheiden in speciale bank en custody accounts. Een vaste tegenrekening zorgt er voor dat gelden enkel en alleen teruggeboekt kunnen worden naar de eigenaar van de rekening.

Bij Easybroker heb je toegang tot ruim 100 beurzen in meer dan 30 landen. Hiermee biedt Easybroker een platform waarmee alle gangbare beurzen en producten bereikbaar zijn, in lokale valuta. Easybroker doet dit onder het strikte toezicht van de Nederlandse toezichthouders.

Naast het openen van een privérekening is het bij Easybroker ook mogelijk om zakelijke rekeningen te openen. Vanwege de aanzienlijke compliance druk wordt voor een zakelijke rekening een maandelijkse fee gerekend.

Er is geen minimum inlegbedrag, er zijn geen maandelijkse vaste kosten en er bestaat geen beheer fee.

Easybroker heeft kantoren in technologie en design hoofdstad Eindhoven en financieel en creatief centrum Amsterdam. Het bedrijf groeit gestaag, zonder in te willen binden op de kernwaarden van transparantie, uitstekende service, fair pricing en great user experience.


Video Easybroker


BeoordeeldEasybroker is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke broker wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt over de organisatie, dienstverlening(en), voorwaarden en kosten krijgt de partij een beoordeling.


Beoordeling
Toelichting
Bankvergunning NL
AFM vergunning NLOnder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en Autoriteit Financiële Markten (AFM).
KIFID registratie Ja. Geregistreerd bij het KIFID en de uitspraken worden als bindend geaccepteerd.
Klantenservice NL / Easybroker heeft oa een Nederlandstalige klantenservice, maar veel communicatie is in het Engels. Het handelsplatform is ook in het Engels.
Niet uitlenen effectenU kunt er wel voor kiezen om extra inkomsten te genereren door uw effecten te laten uitlenen via het Stock Yield Enhancement Program.
GRATIS realtime koersinformatieEr is geen gratis koersdata van Euronext. Dit kost 3 euro per maand.
GRATIS uitbetaling cash- en stockdividend
GRATIS uitoefening / toewijzing van opties
GEEN inactivity fee
GRATIS deponeren / overboeken effecten
GEEN betaalrekening verplicht
Geen CFD broker
Overige kosten / Er zijn een aantal extra kosten zoals kosten voor het meer dan één keer per kalendermaand terugboeken van geld en kosten voor realtime koersinformatie. Ook kunnen er hoge kosten zijn voor transacties in andere valuta. In dat geval kunt u ofwel die valuta inlenen en betaalt u een zeer hoge debetrente. Ofwel u converteert de valuta, wat minimaal zo’n 5 euro kost, ook voor kleine transacties.
Overige voorwaarden
Easybroker
Naam aanbieder
Easybroker
Minimum inlegbedrag
€ 0,-
Onderdeel van
Easybroker B.V.
Jaar actief
2013
Vestiging(en)
Eindhoven & Amsterdam
Onderscheidingen
Het platform is meermaals uitgeroepen tot beste platform (example - Barron's)

De beste broker vinden?Vergelijk brokers

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
 • Broker
 • Vermogensbeheerder
 • Help mij starten
Zoek de beste
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 50.000,-
 • € 100.000,-
 • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 100.000,-
 • € 250.000,-
 • € 500.000,-
 • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement