8,6
50 reviews
Beoordeling per onderdeel
Prijs / kwaliteitverhouding
9,6
Klantvriendelijkheid
8,5
Gebruiksgemak
8,6
Mogelijkheden
7,8

50 reviews

"Goedkoop kan duurkoop zijn. "Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen niet aan | 4 april 2018GoedkoopKlantenservicegeen terugvordering buitenlandse bronbelasting (dat gaat je geld kosten)Niet zo tevreden, vooral niet met de afdeling klantenservice. Als je belt moet er telkens een collega worden geraadpleegd en dan nog krijg je regelmatigverkeerde antwoorden. Er is geen escalatie dus je blijft bij de aspirant-medewerkers hangen. Een manager kan je niet te spreken krijgen.
"DEGIRO is met de lage transactiekosten een serieuze partij om rekening te houden"A.A. de Vreede beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 12 februari 2018lage transactiekostenhandige appweinig ordersoortengeen achtergrondinfoDe lage transactiekosten maken DEGIRO geschikt om als belegger te starten
"Door de lage kosten zeker aan te raden. "Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 9 februari 2018Zeer goedkoopGratis handel in veel ETF'sZoekfunctie om producten te zoeken werkt niet altijd goed. Platform is basic. Erg tevreden. Qua tooling en gebruiksgemak is er ruimte voor verbetering bij deze broker, maar de lage kosten zijn voor mij het belangrijkst.
"zeer goed"Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 6 februari 2018goedkoopoverboekingstijd weinig hulpschermenprijs/kwaliteit en service
"geweldige broker"Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 26 januari 2018goedkoopsneleenvoudigaanmelden, gebruik van de site is zeer eenvoudig. de goedkoopste broker van Nederland. helpdesk is accuraat en snel.
""Posthuma beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 24 januari 2018Altijd bij de les
"prima voordelige sterk concurrerende broker."Peter Gevers beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 21 januari 2018goede simpele layoutoverzichtelijksnel zoekengeen eigen portovaak overbelastweinig infoi.v.m. de bovenstaande plus en minpunten waarbij de pluspunten voor mij belangrijker zijn.
"Goede broker voor zelfstandige beleggers"Cora van Dijk beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 16 januari 2018Prijzeneenvoudige websiteniet voor mindeer zelfstandigenJe moet zelf goed weten waar je mee bezig bent, maar dan is dit een goedkope en prima broker. Geen geld gespendeerd aan ingewikkelde mooi uitziende site, maar praktisch en plain.
"Geweldig (ver)mogend"Gijs Machielsen beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 15 januari 2018Prijs per transactieMobiele appGebruiksvriendelijkheidGeen mogelijkheden om on China Japan te beleggenGeen kennisplatformBeperkte stoploss mogelijkhedenDe prijdls per transactie is transparant en gunstig ten opzichte van concurrenten. De mobiele app heeft een uitmuntende gebruiksvriendelijkheid
"Een aanrader, echt een broker van de toekomst!"Joris beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 12 januari 2018GoedkoopOverzichtelijkZeer tevreden, met name over de lage transactie kosten
"Heel tevreden over deze goed e brooker"Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 10 januari 2018GoedkoopToegankelijke site en goede overzichtenGroot aanbodSoms telefonisch slecht bereikbaarGeen resultaten overzicht per jaarSite altijd beschikbaar, redelijke tarieven en mooie site
"matig maat goedkoop"R. de Koning beveelt Degiro Zelf beleggen niet aan | 10 januari 2018werelwijdgoedkoopslechte serviceHet is lastig antwoord te krijgen bij vragen. Geen reactie op email.
"Prima broker voor de beginnende belegger tegen aantrekkelijke tarieven!"Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 4 januari 2018Erg goedkope kostenOverzichtelijke siteVeel beurzenApp is minder overzichtelijk dan de website, al is hij de laatste maanden al flink verbeterdMinder mogelijkheden dan concurrentieMinder beleggingsadviezenMijn eerste broker, gekozen vanwege de extreem lage kosten. Zeer tevreden, nog geen problemen gehad.
"Gebruiksvriendelijkste broker tegen de laagste koste."Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 4 januari 2018Zeer goedkoop handelenEen van de makkelijkste platformsMakkelijk je account aanpassenGeen koersinformatie van alle beurzen Niet alle beurzen (india, rusland, amerikaanse small caps)Geen leerondetsteuning (seminars)Erg tevreden over degiro, voor mij de gebruiksvriendelijkste broker. Enige punt is dat ik meer beurzen zou willen zien met enige koersinformatie.
"Eenvoudig, efficient rechtstreeks beleggen"Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 4 januari 2018eenvoudig benaderbaarkostentechnisch gezien gunstigeenvoudig handelenReeds 2,5 jaar klant en tot volle tevredenheid
"Goedkoop en snel, weinig extra's op het platform. "Baruch Bakker beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 3 januari 2018GoedkoopVele beursenMakkelijk aandelen zoekenbuitenlandse beursen soms hoge transactiekostenGeen (technische) analyse e.d. op de sitePortefeuille overzicht is erg soberDe Giro is erg goedkoop. Het platform werkt vlot, maar biedt weinig extra's:weinig informatie over aandelen, bedrijven, geen technische analyse, overzichten van fundamentele analyse missen voor veel buitenlandse aandelen of zijn niet compleet. Bij ETF's kun je de onderliggende holdings niet terugvinden op het platform. Positief is dat er diverse taken klaar staan bij het aanmaken van een rekening, door een aantal documenten in te vullen wordt de dividendbelasting snel en goed voor je geregeld. Een rekening aanmaken gaat heel makkelijk en vlot.
"zeer tevreden "Frans Berkien beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 2 januari 2018veelgeenzeer scherpe prijs en goede service
"Ook boven 100000 euro prima garantie."Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 30 december 2017Zeer lage handelskostenSnel contact bij vragenInternationale snelle handelGeenGeen kostenbelemmering bij snelle handel.
""Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 29 december 2017Goede tarievenBad customer support
""Andre Bos beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 29 december 2017GoedkoopMakkelijkBeperkte productenTraagGoedkoop voor mij als kleine belegger
"Goedkoop, handig platform"Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 28 december 2017Goedkoop, zeker voor Amerikaanse aandelen Gebruiksgemak, snelheid
"goed "hussain beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 28 december 2017Snelle telefoon antwoord altijd goed antwoordsnelle geld overmaken en ook hallen geen advies van risicoik vind goed koop en beste dan andere Nederland broker, maar Ideling broker UK Goedkoop prijs
"Geweldig"Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 23 december 2017Lage transactiekostenOverzichtelijk makkelijk ook voor de beginnende belegger
"De Giro maakt beleggen zo eenvoudig."Arend de Jonge beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 20 december 2017Ik doe dagelijks transacties met De Giro. Het gaat zeer gemakkelijk en de webinterface is zeer overzichtelijk. Even de app van De Giro checken tijdens een etentje, zo gebeurd met de eenvoudige pincode op de app.
"geweldig"anne beenen beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 14 december 2017goedkope optie'sdure turbo'smeer dan 20 jaar ervaring,de laatste zes jaar bij de giro
"ik zeg supper! "Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 13 december 2017voordeligmakkelijk inloggen app zoekfunctieniet overzichtelijk result overzicht
"Zou ik aan een vriend aanraden "Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 9 december 2017GoedkoopMooie interfaceEerlijkGeen APIGeen rendement %Geen US optiesHeel tevreden met DeGiro, breiden zich goed uit met technische opties.
"Goede lowcost broker"Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 7 december 2017Lage kostenBeantwoord vragen snelGoed voor beleggingen Benelux en USAFouten bij dividendbelasting inhoudingenEnkel dagelijkse update Canadese koersen Geen vermindering Canadese dividend belastingGoed, buiten fouten bij inhouding dividendbelasting. Geen update van koersen Canadese aandelen gedurende de dag. Geen vermindering van Canadese dividendbelasting volgens het belastingverdrag.
"Solide product wat gewoonweg de goedkoopste is"Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 1 december 2017Lage prijzenGroot aanbodMaandelijks gratis in groot aantal ETF's/FondsenGeen rekening op 4 namen mogelijktrailer stop ordersMakkelijk en snel online te openen. Verder gewoonweg de goedkoopste broker, waardoor je netto rendement een stuk hoger ligt. Verder prima service. Nu hopen dat het type orders nog wat verder wordt uitgebreid.
"Super fijne broker"Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 30 november 2017Lage kosten Kan direct geld op rekening storten via idealHulpvaardige medewerkers De site is gebruikersvriendelijk en de lage kosten. Via ideal heb direct geld kunnen storten op mijn rekening waardoor ik gelijk de aandelen kon kopen die op dat moment gunstig was
"goede broker-website"E. Korteweg beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 30 november 2017Makkelijk in bediening v h programma, Goedkoop in transacties. Snel. ondanks dat ik een onbetaalde account heb. relatief klant vriendelijk. Maar eerlijk gezegd ken ik andere aanbieders ook niet zo goed behalve ING en Binckbank.
"Goed voor het plaatsen van een portefeuille"Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 21 november 2017te weinig analyseste weinig informatiete weinig specialismeGoedkoop platform, maar ik vind andere beter qua informatie voorziening en analyses.
"Goede prijs kwaliteit."EJ Pel beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 21 november 2017PrijsHandelsmogelijkhedenKosten achteraf in rekening gebrachtHandelsorder mogelijkheden beperktGoede prijs kwaliteit.
""Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 20 november 2017TarievenHistorie per fondsGeen eigen indelingVoorheen Alex-gebruiker met qua kosten veel hogere tarieven (ook voor effectenkrediet), maar wel meer statistische mogelijkheden per fonds.
"Voor eenvoudig beleggen, is het de goedkoopste."Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 20 november 2017goedkoopminder mogelijkhedenprijs/prestatie = goed
"Goed en goedkoop"Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 20 november 2017Website/platform sterk verbeterdNog niet tegengekomenGoedkoop, veel mogelijkheden. Overzichtelijke weergave portefeuille.
""Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 20 november 2017Scherpe transaktie-tarieven Veel mogelijkheden buitenlandse beurzenHeldere siteGeen optieregeling bij pensioenrekening
"DeGiro is een fantastische broker ."Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 20 november 2017tarievensnelheidmogelijkhedenIk ben erg tevreden over de uiterst lage tarieven zodat je veel geld bespaart bij veel handelen, in index-opties in mijn geval
""L bouma beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 11 november 2017
"Meer rendement door lage kosten"Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 11 november 2017KostenBlijven innoverenPensioen beleggen ruime keuzeIk betaal me al blauw aan belastingen. Kan er vrijwel niet tegen handelen. Waarom dan ook nog zo veel betalen bij andere broers? Wanneer gooien zij de prijzen omlaag?
"Prettig platform voor beurshandel."Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 3 november 2017Gebruiksgemak tijdens de beurs,Goede info voor koersenNa de beurs 17,30 is het lastig orders te verwijderen, wachten tot 00:20 uurErg veel info op een pagina. Mis wat technische analyseTevreden , door geringe kosten kan ik ook kleine tirades maken. Site is overzichtelijk, wel kleine letters staat veel info op de pagina, duurde even voor je snel kan navigeren.
"Prettig platform voor beurshandel."Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 2 november 2017Gebruiksgemak tijdens de beurs,Goede info voor koersenNa de beurs 17,30 is het lastig orders te verwijderen, wachten tot 00:20 uurErg veel info op een pagina. Mis wat technische analyseTevreden , door geringe kosten kan ik ook kleine tirades maken.
Site is overzichtelijk, wel kleine letters staat veel info op de pagina, duurde even voor je snel kan navigeren.
"eenvoudigheid, klantvriendelijk en niet duur"eric butzelaar beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 24 oktober 2017eenvoudigheid1 telefoontje. uitleg van 1 minuut. geregeld. Bij de ING wel anders
""Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 17 oktober 2017geen overbodige adviezen en vermijdbare kosten
"Gemaklijk"Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 10 oktober 2017vele marktenvele CFDVele ETFgemaklijk
"Een scherpe broker qua prijs, de rest neem je voor lief."Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 2 oktober 2017De prijs voor optiesSnelheid platformScherm niet compleet, o.a. Geen cruciale percentagesDe " bestens " functie ontbreekt sinds kortGeldopname duurt soms te langDe giro is voor een optie belegger, vooral week en maand opties; call en put spreads, iron-condors, een goede partij vanwege de prijs. Veel posities tegen een lage prijs. De minpunten neem je dan voor lief, zoals het ontbreken van cruciale percentages op het scherm. Vooral het wegnemen van de "bestens "optie. Dat haalt de snelheid weg bij snel handelen bij stijgingen of dalingen.
"Goedkoop en gemakkelijk"Cora van Dijk-Velthuizen beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 2 oktober 2017Lage kostenEenvoudGemakBereikbaarheidVooral het no-nonsense spreekt me aan. Geen grote uitgaven voor een aantrekkelijke website, adviezen e.d. maar wel alles om het de klant goedkoop te maken. Zeer geschikt voor de echte doe-het-zelf belegger.
"Bij Degiro vermogen opbouwen tegen de laagste kosten"Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 2 oktober 2017Lage kostenPrima serviceLage kosten voor het aankopen van aandelen en zelfs geen bij bepaalde ETF's.
"Prima brooker,voordelig en overzichtelijk"Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 2 oktober 2017je kan zelf je keuze maken,voor starters een selectie gemaakt,die is uitgebreid genoegvragen worden snel beantwoordbij telefonisch contact word alles goed uitgelegd en ruim de tijd genomen,Fijn voor degene die geen geen advies waarin te beleggenGoede service en uitleg.Goedkoop beleggen en verzekerd kapitaal tot100.000. Ideaal voor beginnende belegger,makkelijk uit te breiden pakket
"Prima broker degiro"Anoniem beveelt Degiro Zelf beleggen aan | 2 oktober 2017Lage kostenEenvoudig platform

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
  • Broker
  • Vermogensbeheerder
  • Help mij starten
Zoek de beste
  • € 10.000,-
  • € 25.000,-
  • € 50.000,-
  • € 100.000,-
  • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
  • € 10.000,-
  • € 25.000,-
  • € 100.000,-
  • € 250.000,-
  • € 500.000,-
  • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement