Hier leest u onze professionele review van het handelsplatform van Binck. Het platform is getest op ruim 25 variabelen onderverdeeld in: 1. Analysemogelijkheden 2. Handelsmogelijkheden en 3. Extra Functionaliteiten. De Binck review van 2018 betreft het Binck Green pakket. 

Bijzonderheden:
-Binck weet een zeer ruim aanbod van functionaliteiten goed te combineren met een gebruiksvriendelijk handelsplatform.
-Uitgebreid aanbod van tools, analysemogelijkheden, educatie en handelsmogelijkheden.
-Door gebruiksvriendelijkheid, selectietools en aanbod van educatie, ook voor beginnende beleggers geschikt.

Algemeen: Binck biedt een gebruiksvriendelijk en uitgebreid handelsplatform met veel handige tools. Uitgebreide fundamentele analyse, technische analyse, analistenrapporten en selectietools zijn aanwezig. Door de gebruiksvriendelijkheid en het aanbod van educatie is Binck ook voor beginnende beleggers geschikt. De functionaliteiten van het handelsplatform zijn voor Binck Green, Blue en Black gelijk. Bij de pakketten Binck Blue en Black worden extra services geboden, die vermeld staan onder de categorie ‘Overig’ onderaan deze review.

Binck-review-platform


1. Analysemogelijkheden


Fundamentele analyse: Binck biedt veel mogelijkheden tot fundamentele analyse om handelsbeslissingen mee te maken. Voor elk aandeel kunt u via de tabs ‘Fundamentele analyse’ en ‘Kerncijfers’ belangrijke gegevens terugvinden. Zowel gerealiseerde als geschatte resultaten en kerncijfers zijn aanwezig, zoals nettowinst, winst per aandeel, dividend per aandeel, marktkapitalisatie, dividendrendement en koers-winstverhouding. De data wordt met behulp van tabellen en grafieken ook visueel ondersteund. Binck maakt gebruik van de data van Thomson Reuters.

Binck-review-fundamentele-analyse


Technische analyse: Ook voor technische analyse biedt Binck veel mogelijkheden. Via de tab ‘Grafiek’ kunt u elke grafiek interactief inrichten zoals u zelf wilt. Een totaal van 17 indicatoren wordt geboden, waaronder RSI, MACD en Moving Average. Indien data beschikbaar is, kunt u met de grafiek tot 5 jaar terug. Een deel van de interpretatie van de indicatoren wordt ook weergegeven. Via de tab ‘Technische analyse’ vindt u de korte, middellange en lange termijn trend van het aandeel.

Binck-review-technische-analyse


Analistenadviezen: Onder de tab ‘Analistenconsensus’ vindt u een overzicht van alle analistenadviezen voor het aandeel dat u geselecteerd heeft. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de categorieën aankopen, accumuleren, behouden, verminderen en verkopen. Ook koersdoelen en omzetverwachtingen worden weergegeven. Data is afkomstig van Thomson Reuters.

Binck-review-analistenadviezen


Aandelenselectietool: Voor de selectie van aandelen biedt Binck de 'Marktverkenner', een selectietool waarmee u op basis van een aantal criteria aandelen selecteert. U kunt aandelen selecteren op basis van 15 fundamentele criteria (koers-winstverhouding, dividend, etc.) en 13 technische criteria (RSI, volatiliteit, etc.). Ook kunt u filters als land, marktkapitalisatie, sectoren en ratings gebruiken. Bedrijven die aan uw filters voldoen worden overzichtelijk weergegeven.

Binck-review-aandelenselectietool


Fondsenselectietool: Voor de selectie van fondsen of ETF's biedt Binck de Fondsvergelijker, waarmee u op basis van een groot aantal criteria fondsen en ETF’s vergelijkt en kiest. U kunt fondsen en ETF’s selecteren op basis van rendement, allocatie, regio, sectoren, aanbieder, risico en verschillende Morningstar-ratings. Fondsen en ETF’s die aan uw filters voldoen worden overzichtelijk weergegeven.

Binck-review-fondsenselectietool


2. Handelsmogelijkheden


Producten: Aandelen, Beleggingsfondsen, Certificaten, Futures, Grondstoffen, Indextrackers, Obligaties, Opties, Turbo’s/Sprinters, Valuta, Claims/Biedingen/Emissies.

Aantal beurzen: 33 beurzen, 18 landen. Alle belangrijke beurzen zijn beschikbaar. 

Orderinvoerscherm:
Het orderinvoerscherm werkt makkelijk en spreekt voor zich. Extra informatie over de keuzemogelijkheden (ordertype, limiet, etc.) wordt gegeven en een order wordt eerst gecontroleerd, wat de kans op fouten verkleint. Indien u een koersabonnement heeft en koersinformatie beschikbaar is ziet u een orderboek met een diepte van 5 levels. Ook kunt u met behulp van extra variabelen geavanceerde orders invoeren.

Ordertypes: 7 ordertypes: Limiet, Market, Stoploss, Stoplimiet, Koerslimiet, Trailing-stop, Bracket-limiet

Binck-review-orderinvoerscherm


Shortmogelijkheden: Ja, maar alleen intraday in aandelen uit de AEX en AMX.

Handelen met marge: Ja, maar alleen voor futures en opties.

3. Extra Functionaliteiten


Educatie:
Binck biedt de Binck Academy, deze bestaat uit trainingen, webinars, tutorials, tips en tricks. Hiermee kunt u leren beleggen. U wordt op de hoogte gehouden van trends, belangrijke thema’s, beursgangen en mogelijke beleggingskansen.

Agenda: Ja, Binck biedt een zeer uitgebreide agenda met filters en zoekfuncties. Dividenden, evenementen en macro-economische publicaties worden allemaal weergegeven.

Nieuws: Belangrijke persberichten worden weergegeven en zijn actueel. Ook per specifiek aandeel kunt u het nieuws makkelijk terugvinden.

Portefeuille:
In uw portefeuilleoverzicht kunt u uw portefeuille terugvinden en beheren. U kunt kiezen voor een standaardindeling, maar u kunt ook een eigen indeling maken met alle kolommen die u belangrijk vindt (koers, beurs, ISIN, historische koers, etc.). Ook worden er tools geboden om uw rendementsontwikkeling te analyseren en om dit bijvoorbeeld af te zetten tegen een benchmark. Tenslotte kunt u zich hier aanmelden voor aandeelhoudersvergaderingen en kunt u uw orders, transacties en een jaaroverzicht terugvinden.

Favorietenlijst: Ja

Schaduwportefeuille: Ja

Demoaccount: Nee

Autotrading: Nee

Handelsplatformen: Website, App, Protrader

Mobiel beleggen: Android App, iOS App, mobiele website

Overig: U kiest uit verschillende soorten profielen. Binck Green is er voor de allround belegger. Wilt u extra services en de beschikking over ProTrader hebben, dan kunt u gebruik maken van Binck Blue of Black. Zowel de transactiekosten als service fee verschillen dan wel en hangen af van hoeveel u handelt. De totale kosten kunt u voor zowel Green, Blue als Black berekenen in onze vergelijking. Hieronder een overzicht van de extra services voor de verschillende pakketten:


Green
Blue Black 
Binck Academy  JaJaJa 
Actualiteiten, trends en thema's JaJa Ja 
Marktverkenner en technische analyse JaJa Ja 
Persoonlijk Weekbericht  JaJa Ja 
Beursvloer Live  NeeJa Ja
Exclusieve masterclasses en evenementen Nee  Nee Ja
Persoonlijke relatiemanager Nee Nee Ja
Protrader Nee Ja Ja
Gratis Realtime Koersen VS Nee Ja Ja

Voor actievere beleggers is er ProTrader, een snel en interactief extra handelsplatform. Dit platform is webbased en is helemaal in te richten naar uw wensen. Via dit platform heeft u meerdere geavanceerde mogelijkheden, zoals handelen met één klik, extra mogelijkheden om optieconstructies op te zetten en grafieken met meer dan 90 indicatoren. Indien u gebruik wilt maken van ProTrader heeft u een Blue of Black pakket nodig.

Binck, een geschikte broker voor u?


Binck biedt uitstekende analysemogelijkheden en ruime handelsmogelijkheden en functionaliteiten. De broker weet het ruime aanbod goed te combineren met een fijne gebruikerservaring. Hierdoor kan vrijwel ieder type belegger bij Binck terecht, maar daarbij moet wel rekening worden gehouden met de kosten.                         

  
 Toelichting
Meest geschikt voor:
Allround belegger
Specialiteit broker:Allround belegger


                           

De beste broker vinden?Vergelijk brokers

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
 • Broker
 • Vermogensbeheerder
 • Help mij starten
Zoek de beste
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 50.000,-
 • € 100.000,-
 • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 100.000,-
 • € 250.000,-
 • € 500.000,-
 • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement