8,6
25 reviews
Beoordeling per onderdeel
Prijs / kwaliteitverhouding
8,1
Klantvriendelijkheid
8,8
Gebruiksgemak
8,8
Mogelijkheden
8,7

25 reviews

"goed maar duur"Anoniem beveelt Binck Green aan | 12 februari 2018goede overzichten op papierduurerg duur in vergelijking met andere brokers
"Goede broker met veel mogelijkheden en een gebruiksvriendelijk platform, maar helaas wel duur. "Anoniem beveelt Binck Green aan | 9 februari 2018GebruiksvriendelijkUitgebreide toolingHoge kostenNiet overboeken via Ideal. Goede broker met veel mogelijkheden en een gebruiksvriendelijk platform, maar helaas wel duur.
"Erg gebruikers vriendelijk en veel informatie "Anoniem beveelt Binck Green aan | 5 februari 2018altijd bereikbaartips en beginners lessensoms 15 min vertraging aandelen tijdErg gebruikers vriendelijk en veel informatie
"Betrouwbare broker, goede app"Anoniem beveelt Binck Green aan | 5 februari 2018Fijne appReageren snel en vriendelijkGeen bewaarloonWebsite is onoverzichtelijk gewordenIets te vaak wijzigingen aan interface, niet altijd ten goedeHet is een betrouwbare partij, nagenoeg nooit storingen ervaren en vooral de app is erg prettig. Daarnaast is er op de website veel informatie te vinden over aandelen en fondsen.
"Vandaag veel verloren met Grandvision, kan gewoon gebeuren dus niet zeuren. Morgen nieuwe dag !"Anoniem beveelt Binck Green aan | 24 januari 2018Ik ben tevreden met Binck maar ik denk dat iedereen weet als de AEX omhoog gaat het niet van belang is welke broker je hebt
"prima platform"Joop Kalshoven beveelt Binck Green aan | 24 januari 2018werkt altijd correctgoed bereikbaarsummiere uitleg over turbo'sgeen negatieve ervaringen gehad .
"heel tevreden"drs. ir, N.J. Troost beveelt Binck Green aan | 24 januari 2018gebruiksvriendelijkgunstige tarievenanalyse mogelijkhedenVoor mij als beginnend belegger wordt alles heel duidelijk en overzichtelijk gemaakt
"Doet wat een broker moet doen en het hoge niveau van de softwware is een iets hoger prijsniveau meer dan waard,"Anoniem beveelt Binck Green aan | 19 januari 2018
"Prima mogelijkheden, lage kosten, goede service"Anoniem beveelt Binck Green aan | 17 januari 2018Je kunt op zeer beurzen terecht met BinckOok voor mijn kleinkinderen hebben we een rekening kunnen openenLage kostenDe vernieuwde site met rekeningen en beleggingsoverzicht vind ik minder overzichtelijk Grootste voordeel vind ik dat je andelen kunt kopen waar de traditionele banken moeilijk over doen. Je kunt op zeer veel beurzen terecht.
"Te hoog provisie bedrag."Anoniem beveelt Binck Green niet aan | 16 januari 2018Het inkopen en verkopen vind ik te duur,ik heb 6 posities waar ik niet verder kan inkopen
"fijne brocker"erris ploeg beveelt Binck Green aan | 9 januari 2018altijd bereikbaarAls ik een vraag wordt goed geholpen
""Salvatore beveelt Binck Green aan | 4 januari 2018VriendelijkheidSnelheidVriendelijke en behulpzame staf.
""Anoniem beveelt Binck Green aan | 3 januari 2018Prijs v transacties
"je begint te bellegen ga naar BINK...."Anoniem beveelt Binck Green aan | 19 december 2017vanaf 50 euroniet duurklantvriendelijkkan nog eenvoudiggerkan naar meer marktenmoet minder gierig zijnKlein begonnen en nu altijd meer omhoog.....heb je een probleem..bel dan... weet je het niet of niet meer....dan heeft binck altijd een oplossing....
"Gebruikersgemak Voor de actieve mobiele belegger "Anoniem beveelt Binck Green aan | 5 december 2017PerformanceApp basesAnalysesOrderboek had meer mogen laten zien Overal toegang, snel handelen via de app.
"Prima broker"Anoniem beveelt Binck Green aan | 26 november 2017Fatsoenlijke, transparante brokerVeel mogelijkhedenFijne klantenserviceTarieven tov de concurrentie
"Makkelijk en veilig"Anoniem beveelt Binck Green aan | 22 november 2017J
"Zeer goed voor een aandelen belegger."Anoniem beveelt Binck Green aan | 21 november 2017
"Goed."EJ Pel beveelt Binck Green aan | 21 november 2017Uitgebreide ordermogelijkhedenHandelsplatform biedt veel mogelijkheden PrijsTevreden.
"Gemakkelijk te bereiken in Antwerpen."Pieter Bouckenooghe beveelt Binck Green aan | 20 november 2017Ik handel op Amerikaanse aandelen.
"steeds ten dienste van de klant en vriendelijk"Anoniem beveelt Binck Green aan | 20 november 2017minimale kostenbeveiliginggeen makelaarsloonalle verrichtingen steeds in orde
"Aanrader"J. Bongo beveelt Binck Green aan | 20 november 2017
"Zeer geschikt voor periodiek beleggen, anders wel hoge transactiekosten"Steven Derks beveelt Binck Green aan | 20 oktober 2017OverzichtelijkGoed voor periodiek beleggenTransactiekosten
"Degelijke broker met uitstekend platform."Jan Westerhof beveelt Binck Green aan | 2 oktober 2017Scherm zelf in te delenOnderzijde up-to-date index standenZeer duidelijk totaal beeld in een schermBij veel handelen toch behoorlijk duurderIk ben en blijf bij binck omdat de pluspunten zwaarder wegen dan alleen de prijs. Al zal ik altijd een tweede partij blijven gebruiken die goedkoper ( behoorlijk) is. Als optie belegger doe ik zo'n 40 transacties per week. Waarvan 20 tot 30% bij binck.
"Een vriendelijke, accurate en snelle service, maar wat aan de prijs."Raymond Meijer beveelt Binck Green aan | 2 oktober 2017vriendelijkheidaccuraatsnelle serviceprijsIk ben zeer tevreden over de snelle service en het meedenken, zodat er (tot nu toe) een oplossing wordt gevonden. De kwaliteit van de service mensen is altijd hoog. De nieuwe versie van Binck is ook een stuk beter.
De service medewerkers zijn altijd vriendelijk.
De prijs van de transacties kunnen in mijn opinie een stuk omlaag, met name de opties en aandelen.

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
  • Broker
  • Vermogensbeheerder
  • Help mij starten
Zoek de beste
  • € 10.000,-
  • € 25.000,-
  • € 50.000,-
  • € 100.000,-
  • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
  • € 10.000,-
  • € 25.000,-
  • € 100.000,-
  • € 250.000,-
  • € 500.000,-
  • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement