Binck beleggen

Deel dit artikel
Binck is overgenomen door Saxo Bank

U kunt geen rekening meer openen bij Binck. Alle zelf beleggen rekeningen bij Binckbank zijn in de tweede helft van 2021 overgezet naar SaxoInvestor. Bekijk hier onze SaxoInvestor Review

Binck is opgericht in 2000 en genoteerd aan de AEX. Binck werd in 2004 overgenomen door Amsterdam Option Traders (AOT). Binck nam zelf in 2007 Alex over en werd daarmee marktleider in Nederland en tevens een top-5 speler in Europa. BinckBank N.V. heeft in Europa ruim 490.000 klanten en een toevertrouwd vermogen van meer dan €21 miljard.

Beleggen bij Binck kan met verschillende beleggingsdiensten. Als particulier kunt u zelf beleggen via een van de verschillende “pakketten” Binck Green, Binck Blue, Binck Black en Binck Fundcoach. Afhankelijk van uw wensen voor (koers)informatie en beleggingstools kunt u als u in aandelen wilt handelen kiezen uit Green, Blue of Black. De prijzen tussen beide pakketten verschillen. De dienstverlening die bij u past is afhankelijk van het aantal transactie en inlegbedrag. Via onze vergelijker maakt u de verschillen van beleggen bij Binck eenvoudig inzichtelijk. Wilt u graag in trackers en/of beleggingsfondsen beleggen dan kunt u kiezen voor Binck Fundcoach. Dit platform is gericht op fondsbeleggers. U kunt via Fundcoach ook eenvoudig automatisch periodiek beleggen en beleggen in de alles-in-1 portefeuilles.
                         
Beoordeling
Geen gegevens beschikbaar
Toelichting
Bankvergunning NLBinck is een bank en valt daarmee onder het depositogarantiestelsel.
AFM vergunning NLOnder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en Autoriteit Financiële Markten (AFM).
KIFID registratieGeregistreerd bij het KIFID en de uitspraken worden als bindend geaccepteerd.
Klantenservice NL
Niet uitlenen effectenStandaard niet. Klanten kunnen ervoor kiezen om effecten uit te laten lenen. De vergoeding wordt na aftrek van de kosten voor 50/50 met de klant gedeeld. Hiermee kunt u enkele tienden van een procent, tot een paar procent op jaar basis extra verdienen. Binck is altijd de tegenpartij (de inlener) en daarmee verantwoordelijk voor het leveren van de effecten. Daarnaast stelt Binck 105% collateraal ter beschikking in de vorm van obligaties. Als klant loopt u dus risico wanneer Binck failliet gaat en het collateraal onvoldoende blijkt te zijn om de uitgeleende effecten terug te kopen in de markt.
GRATIS realtime koersinformatieAlleen voor Euronext (Amsterdam, Brussel, Lissabon, Parijs). Voor overige beurzen kunt u tegen betaling een koersabonnement afsluiten.
GRATIS uitbetaling cash- en stockdividend
GRATIS uitoefening / toewijzing van opties€2.75 per contract (minimum €11)
GEEN inactivity fee
GRATIS deponeren / overboeken effectenOverboeken naar Binck is gratis. Overboeken van Binck naar een andere partij kost 25 euro per regel.
GEEN betaalrekening verplicht
Geen CFD broker
Overige kosten
Overige voorwaarden
   

Binck
Naam aanbiederBinckMinimum inlegbedrag€ 1,-
Onderdeel vanBinckbank N.V.Jaar actief2000
Vestiging(en)Amsterdam
Onderscheidingen-
Deel dit artikel

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
 • Broker
 • Vermogensbeheerder
 • Help mij starten
Zoek de beste
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 50.000,-
 • € 100.000,-
 • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 100.000,-
 • € 250.000,-
 • € 500.000,-
 • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag

Contact Finner

Stephan Freelink
010-3070880
Plan afspraak
Stephan Freelink
Reacties zijn gesloten
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement