Per 26 maart 2018 introduceert Binck de dienstverleningen Binck Green, Blue en Black

Per 26 maart 2018 zijn de dienstverleningen Binck Active en Binck Basic komen te vervallen. Binck introduceert 3 nieuwe pakketten Binck Green, Blue en Black. Green richt zich op de passieve belegger (buy en hold), Binck Blue op de actieve belegger en Binck Black op de daghandelaar.

Binck is opgericht in 2000 en genoteerd aan de AEX. Binck werd in 2004 overgenomen door Amsterdam Option Traders (AOT). Binck nam zelf in 2007 Alex over en werd daarmee marktleider in Nederland en tevens een top-5 speler in Europa. BinckBank N.V. heeft in Europa ruim 490.000 klanten en een toevertrouwd vermogen van meer dan €21 miljard.Beleggen bij Binck kan met verschillende beleggingsdiensten. Als particulier kunt u zelf beleggen via een van de verschillende “pakketten” Binck Green, Binck Blue, Binck Black en Binck Fundcoach. Afhankelijk van uw wensen voor (koers)informatie en beleggingstools kunt u als u in aandelen wilt handelen kiezen uit Green, Blue of Black. De prijzen tussen beide pakketten verschillen. De dienstverlening die bij u past is afhankelijk van het aantal transactie en inlegbedrag. Via onze vergelijker maakt u de verschillen van beleggen bij Binck eenvoudig inzichtelijk. Wilt u graag in trackers en/of beleggingsfondsen beleggen dan kunt u kiezen voor Binck Fundcoach. Dit platform is gericht op fondsbeleggers. U kunt via Fundcoach ook eenvoudig automatisch periodiek beleggen en beleggen in de alles-in-1 portefeuilles.

                           Naar website   Rekening openen

BeoordeeldBinck is gecontroleerd en opgenomen in onze vergelijker
Elke broker wordt gratis opgenomen in onze vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt over de organisatie, dienstverlening(en), voorwaarden en kosten krijgt de partij een beoordeling.

Beoordeling
Toelichting
Bankvergunning NLBinck is een bank en valt daarmee onder het depositogarantiestelsel.
AFM vergunning NLOnder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en Autoriteit Financiële Markten (AFM).
KIFID registratie Geregistreerd bij het KIFID en de uitspraken worden als bindend geaccepteerd.
Klantenservice NL
Niet uitlenen effectenStandaard niet. Klanten kunnen ervoor kiezen om effecten uit te laten lenen. De vergoeding wordt na aftrek van de kosten voor 50/50 met de klant gedeeld. Hiermee kunt u enkele tienden van een procent, tot een paar procent op jaar basis extra verdienen. Binck is altijd de tegenpartij (de inlener) en daarmee verantwoordelijk voor het leveren van de effecten. Daarnaast stelt Binck 105% collateraal ter beschikking in de vorm van obligaties. Als klant loopt u dus risico wanneer Binck failliet gaat en het collateraal onvoldoende blijkt te zijn om de uitgeleende effecten terug te kopen in de markt.
GRATIS realtime koersinformatieAlleen voor Euronext (Amsterdam, Brussel, Lissabon, Parijs). Voor overige beurzen kunt u tegen betaling een koersabonnement afsluiten.
GRATIS uitbetaling cash- en stockdividend
GRATIS uitoefening / toewijzing van opties€2.75 per contract (minimum €11)
GEEN inactivity fee
GRATIS deponeren / overboeken effecten / Overboeken naar Binck is gratis. Overboeken van Binck naar een andere partij kost 25 euro per regel.
GEEN betaalrekening verplicht
Geen CFD broker
Overige kosten
Overige voorwaarden


Binck
Naam aanbieder
Binck
Minimum inlegbedrag
€ 1,-
Onderdeel van
Binckbank N.V.
Jaar actief
2000
Vestiging(en)
Amsterdam
Onderscheidingen
-

De beste broker vinden?Vergelijk brokers

Vergelijk direct

Eenvoudig alle partijen in Nederland vergelijken
 • Broker
 • Vermogensbeheerder
 • Help mij starten
Zoek de beste
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 50.000,-
 • € 100.000,-
 • € 500.000,-
Kies uw inlegbedrag
 • € 10.000,-
 • € 25.000,-
 • € 100.000,-
 • € 250.000,-
 • € 500.000,-
 • € 1.000.000,-
Kies uw inlegbedrag
eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement