Vacature Beleggen

Wil je werken bij een jong fintech bedrijf? Wij verwelkomen je graag! Wij zijn finner.nl, dé onafhankelijke vergelijkingswebsite voor beleggers in Nederland. Technologie en transparantie hervormen de financiële wereld. Wil je hier deel van uitmaken? Stap dan aan boord bij een van de voorlopers. Met ons team, state of the art technologie en unieke data helpen wij consumenten slimme keuzes te maken waar hun vermogen onder te brengen.


Onze vacatures


Senior vermogenscoach (ruime ervaring, bij voorkeur in private banking)
Wij zoeken per 1 mei 2024 een senior vermogenscoach. Je hebt ruime ervaring als beleggingsadviseur of Private Banker. Je hebt een natuurlijke ‘klik’ met vermogende consumenten voor wie je de best passende beleggingsoplossing vindt. Een parttime dienstverband behoort tot de mogelijkheden.


Als je belangstelling hebt voor deze vacature kun je een email met motivatie en CV sturen naar [email protected]Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Junior vermogenscoach
Het is niet langer mogelijk je aan te melden voor de vacature van junior vermogenscoach. 


Wij zijn Finner

Succesvol beleggen is niet eenvoudig. Gebrek aan transparantie, hoge kosten en kleine lettertjes in de voorwaarden zorgen ervoor dat particulieren, (kleine) bedrijven en stichtingen niet het maximale uit hun geld halen. Als onafhankelijke (online) vermogenscoach brengen wij hier verandering in! Onze software analyseert de data van meer dan 150 brokers en beheerders en doet aanbevelingen om voor iedereen het meeste uit hun geld te halen. Finner.nl is dé onafhankelijke vergelijkingssite voor beleggers in Nederland.

Meer informatie over hoe wij werken 

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement