Vacature - Senior vermogenscoach

Als ervaren private banker of vermogensbeheerder heb je al heel veel mensen geholpen hun vermogen zo goed mogelijk te beleggen. Maar misschien zoek je nu naar een nieuwe invulling van je rol, waar onafhankelijkheid en het overdragen  van jouw kennis en ervaring centraal staat. Bij Finner gaan wij dan graag met je in gesprek, want per 1 april 2024 zijn we op zoek naar een senior vermogenscoach. Iemand die zijn of haar sporen in de wereld van private banking en vermogensbeheer heeft verdiend en die toe is aan een nieuwe uitdaging bij een jong en relevant bedrijf. Ben jij degene die we zoeken? Laten we dan snel praten! Part time werken en deels vanuit huis werken behoort tot de mogelijkheden.


Wat doe je als senior vermogenscoach?

Als senior vermogenscoach begeleid jij onze klanten in hun zoektocht naar de beste beleggingsoplossing voor hun situatie. Die klanten, dat zijn (zeer) vermogende consumenten, stichtingen en ondernemers. Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren breng jij - met behulp van ons slimme platform met 130+ partijen - haarfijn in kaart welke private bank of vermogensbeheerder het beste bij de klant past. Zijn jullie er samen uit? Dan breng je de klant in contact met de betreffende  private bank(en) of vermogensbeheerder(s).Wie ben jij?

 • Je hebt ruime ervaring in financiële dienstverlening aan vermogende klanten, bij voorkeur bij een private bank of vermogensbeheerder.
 • Je zoekt een nieuwe klantgerichte en commerciële uitdaging in de financiële sector, waarbij je klanten graag helpt met onafhankelijk advies.
 • Je hebt kennis van en affiniteit met beleggen.
 • Je wilt meehelpen een jong en maatschappelijk relevant fintech bedrijf te ontwikkelen.
 • WFT-diploma’s en DSI-certificering zijn een pre, maar het is geen harde eis.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als in geschrift. Beheersing van Engels is een pré.Wat bieden we jou?

 • Een passend salaris.
 • Een degelijk inwerktraject met persoonlijke coaching om je eigen te maken hoe je onze data kunt gebruiken om klanten te helpen.
 • De mogelijkheid om – zodra je bent ingewerkt – een flink deel van je tijd thuis te werken. Het klantcontact is namelijk bijna altijd telefonisch.
 • Maatschappelijk relevant werk op het snijvlak van sales, marketing, big data en de nieuwste (fin)technologieën.
 • Ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap.
 • Een hecht team van klantgerichte en sociale collega's.Heb je interesse?

Ben je enthousiast? Dan horen we graag van je! Mail je motivatie en cv naar [email protected]. en je hoort snel van ons. Heb je nog vragen over de functie of ons bedrijf? Bel Hans op  010 307 08 80.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Wij zijn Finner

Succesvol beleggen is niet eenvoudig. Gebrek aan transparantie, hoge kosten en kleine lettertjes in de voorwaarden zorgen ervoor dat particulieren, (kleine) bedrijven en stichtingen niet het maximale uit hun geld halen. Als onafhankelijke (online) vermogenscoach brengen wij hier verandering in! Onze software analyseert de data van meer dan 150 brokers en beheerders en doet aanbevelingen om voor iedereen het meeste uit hun geld te halen. Finner.nl is dé onafhankelijke vergelijkingssite voor beleggers in Nederland.

Meer informatie over hoe wij werken.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement