Vacature - Junior vermogenscoach (0-4 jaar ervaring)

Wij zoeken per 1 april 2024 een junior vermogenscoach, dé schakel tussen consumenten en hun best passende beleggingsoplossing. Je zorgt dat consumenten beter beleggen met de data en de tools van Finner. 


Het is niet meer mogelijk te reageren op de vacature. De vacature staat nog online voor gebruik in de selectieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Wat doe je als vermogenscoach?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die op zoek zijn naar de beleggingsoplossing die het beste past bij hun wensen en situatie. Jij stelt de juiste vragen en door goed te luisteren ontdek jij welk beleggingsproduct en welke vermogensbeheerder - we hebben er 130+ in onze portefeuille - het beste bij de klant past. Jij brengt  klanten in contact met de vermogensbeheerder(s) of bank(en) die het beste matchen. 


Sommige klanten zijn al behoorlijk thuis in de materie, maar voor anderen gaat er een nieuwe wereld open. Wat het kennisniveau ook is: jij bent altijd een adviseur die op het juiste niveau van waarde is. Zelf initiatief nemen mag, graag zelfs. 


Zoals jij aandacht voor je klanten hebt, hebben wij aandacht voor jou. Jouw groei is ook onze groei, dus we gaan samen op zoek naar aanvullende projecten die jou verder helpen in je ontwikkeling. Bijvoorbeeld op het gebied van commercie, data of marketing. Wie ben jij?

 • Je zoekt een klantgerichte en commerciële functie in de financiële sector, waarbij je het belang van de klant graag voorop zet.
 • Je wilt consumenten helpen met het maken van goede financiële keuzes, en samen met de klant de beste oplossing kiezen uit ongeveer 130 vermogensbeheerders en banken.
 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond, bij voorkeur in een economische of financiële richting.
 • Je hebt kennis van en affiniteit met beleggen , eventueel in combinatie met data-analyse.
 • WFT basis diploma en DSI certificering zijn een pré, maar geen vereiste.
 • Je hebt de ambitie om het beste uit jezelf te halen, je bent gewend verantwoordelijkheid te nemen en je wilt daarop worden beoordeeld.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift. Beheersing van  Engels is een pré.Wat bieden we jou?

 • Een goed salaris en daarbij horende benefits (lunch, borrel, sportschool).
 • Een gedegen inwerktraject met persoonlijke coaching om je eigen te maken hoe je onze data kunt gebruiken om klanten te helpen.
 • Volop mogelijkheden om door te groeien. 
 • De mogelijkheid om – zodra je kennisniveau en ervaring dit toelaten – een flink deel van je tijd thuis te werken. Het klantcontact is namelijk bijna altijd telefonisch.
 • Maatschappelijk relevant werk op het snijvlak van sales, marketing, big data en de nieuwste (fin)technologieën.
 • Ons persoonlijke commitment om het beste uit jou te halen.
 • Ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap.
 • Een hecht team van klantgerichte en sociale collega's, waarbij ook ruimte is om samen te sporten onder werktijd.
 • De leukste vrijdagmiddagborrels van Rotterdam. En ieder kwartaal een teamuitje.Heb je interesse?

Ben je enthousiast? Dan horen we graag van je! Mail je motivatie en cv naar [email protected]. en je hoort snel van ons. Heb je nog vragen over de functie of over ons bedrijf? Bel Hans op 010 307 08 80.Wij zijn Finner

Succesvol beleggen is niet eenvoudig. Gebrek aan transparantie, hoge kosten en kleine lettertjes in de voorwaarden zorgen ervoor dat particulieren, (kleine) bedrijven en stichtingen niet het maximale uit hun geld halen. Als onafhankelijke (online) vermogenscoach brengen wij hier verandering in! Onze software analyseert de data van meer dan 150 brokers en beheerders en doet aanbevelingen om voor iedereen het meeste uit hun geld te halen. Finner.nl is dé onafhankelijke vergelijkingssite voor beleggers in Nederland.

Meer informatie over hoe wij werken.

eBook

Kies uw gratis eBook met handige tips!

Bedankt

We hebben het eBook verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

Wij beschermen uw gegevens. Lees hier ons privacy statement